tirsdag den 26. august 2014

Fødderne vokser og pengepungen skrumper

Hen over sommeren er K's fine små str.22 fødder vokset en hel del. Nu er hun præcis en str 23(altså bare fødderne i sig selv) og skal derfor have en str.24 i sko! Hendes sko klemte pludselig også en hel del da vi kom hjem fra ferie, ha ha. I vinterstøvler skal hun endda have str 25... kan ikke helt få det til at stemme overens med de 2år, men sådan er det. Det bliver dog en dyr omgang, da hun også er vokset ud af termotøj osv.

Vi skal derfor have investeret i gummistøvler, efterårssko, vinterstøvler og sutsko.

På tøj siden bliver det: termotøj, flyverdragt og tilbehør, og alm hverdags tøj.

Vi skal selvfølgelig have Angulus da begge vores børn har brede fødder og Angulus er bare det der sidder bedst. Jeg elsker det mærke!

Her er nogle af favoritterne. Jeg tror vi ender med Leopard overgangssko og støvet fuschia støvler.


Hvis bettepigen havde været lidt større kunne en af disse nemt have været favoritten!


Det eneste der nu er indkøbt er dog et par grå Bisgaard røjsere som vil passe fint med hendes neon pink regntøj:)


Hun ønsker sig helt vildt nogle løbesko, og regner med at finde nogle når vi skal til NYC til oktober. Enten Nike Free eller Roshe Run - hvilke har jeres små børn?


4 kommentarer:

 1. Hold da kæft en udskrivning! Kan godt forstå, at I kvier jer lidt ved det.

  Vi har et par Nike-sko som løb-stærkt-sko (de her, der nu er på tilbud, http://www.sport24.dk/nike-metro-plus-tdv.html?c=257310), og de har været virkelig gode. Nemme at få af og på, og så bare rigtig, rigtig cool :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er noget af en udskrivning, suk!

   Synes også Nikes er cool og dejligt lette!

   Slet
 2. Vi er også store fans af Angulus, men som hverdagssko i børnehave og vuggestue har vi Nike Free. De er så lette, bøjelige og nemme for ungerne selv at stikke i.

  Angulus bør efter min mening droppe snørebåndene, for de giver ikke mening til børn, der gerne vil være selvhjulpne. Velcro vil klart være at anbefale, synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Både og tænker jeg. Jeg er klart tilhænger af snørrebånd til små børn, for fodtøjet SKAL bare sidde ok og så må pædagogerne altså hjælpe til. Omvendt er jeg også klart tilhænger af at børn har tøj på der svarer til deres alder og kan hjælpe dem til selv at kunne tage det af og på, men hos os må det så bare begrænse sig til tøjet:)

   Slet