lørdag den 5. april 2014

Nomi - evomove højstol

K har været så heldig at få lov til at teste en Nomi højstol fra Evomove. Nu har vi haft den i et stykke tid og den er intet mindre end et hit!


I starten var jeg i tvivl om jeg synes ligeså godt om looket som den velkendte Trip Trap, men efter at den fik sin faste plads i stuen, røg Trip Trap'en hurtigt i kælderen.
Nomien har  nemlig et meget lettere udtryk og så er den også meget lettere at rykke rundt på end den gamle klods.

Den fås i flere varianter, både af træ og plastik, så man kan sammensætte den stol der passer bedst til ens hjem. Vi valgte stamme i White Oak da det passede bedst til vores bord og fordi vores bordplade i køkkenet også er i hvidolieret eg. Det passer rigtig godt(så ser vi lige bort fra de grimme sorte stole;)).

Nomi'en er virkelig nem at indstille i siddehøjde pga skruedupperne på stammen, og så er plastikfladerne dejligt nemme at tørre af for klistret havregrød og den slags.


Hvis man får en baby på besøg, kan man også hurtigt montere bøjlen uden brug af værktøj, hvillket er et kæmpe plus.K skulle lige vænne sig til at stolen rykkede lidt lettere når hun kravlede op, men det fandt hun hurtigt ud af. Hun sidder rigtig godt på stolen, og selv når hun allerede sidder på den, så er den nem at trække i/rykke på pga. de små hjul bagpå.

Så hermed min varmeste anbefaling med på vejen til Nomi højstolen fra Evomove!
Hvad synes I om Nomi'en? Kunne I finde på at skifte Trip Trap'en ud med en ny udgave? 
2 kommentarer:

 1. Er også vildt glad for Nomi! Vi har den til storebror, men regner med at ønske os en til lillebror i dåbsgave. Den er meget mere handy og praktisk end trip trap :)

  www.blueeyedflower.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig meget mere handy Henriette! Her er A rykket helt væk fra højstol, men han sidder stadig ret godt på nomi'en når han hugger den fra lillesøster;)

   Slet