søndag den 6. april 2014

Bryllup - location location location

Da A og jeg blev gift i 2011 havde jeg lavet et enormt arbejde for at få det til at blive som vi havde drømt om. Når man bor i Storkøbenhavn og gerne vil holde brylluppet i Københavnsområdet, bliver prisen hurtigt skruet op. Hvis vi skulle rykke festen "ud på landet", ville vi ikke kunne betale for at folk skulle overnatte, og så ville det ende med at folk selv skulle betale eller skulle tage hjem fra festen i bil... det var et no go;)

Jeg ledte derfor overalt på nettet, men ikke meget levede op til vores ønsker og holdt sig indenfor budgettet. Jeg tror jeg undersøgte 55 steder, oh yes.

Til sidst fandt jeg det så! Den bedst gemte bryllupshemmelighed - tæt på skov, strand og Kbh! En perle, intet mindre.

Fantastisk mad, fantastisk setting, masser af plads og så kunne vi larme alt det vi ville.

Vi endte med at holde festen hos Bornholmsk mad hos Golf i lunden. Det er de fineste gamle lokaler ved Charlottenlund Travbane. For det første er de gamle tribuner såååå smukke og selve lokalet er også en del af de gamle bygninger, som stammer helt tilbage fra 1891. Det var så råt og så smukt på samme tid-

Vi havde både terrasse, pavillon og kæmpe festlokale for os selv og festede fra kl.16-04, og et par af gæsterne kunne gå hjem fra stedet.

Jeg fik al den romantik som jeg havde drømt om, samtidig med at der var anderledes og spændende, og det gav festen lidt kant.

Her kan du se billeder fra stedet.

Jeg skal nok komme med masser af tips og idéer som vi brugte, dette er blot starten:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar