tirsdag den 4. marts 2014

Vinterhi og vitaminer

Jeg har været mere eller mindre i blog vinterhi de sidste to måneder. Lysten til at blogge har bestemt været der! Men tiden og energien har ikke. Men nu er foråret på vej!Syge børn(har jeg nævnt det før?;)), hoftesmerter, mange vagter, en travl mand og den slags, har stået lidt i vejen for mit bloggeri. Det ærgrer mig, for jeg får meget ud af at blogge, så jeg håber på at jeg kan komme stærkt igen. Jeg har "mistet" 3 gode kolleger indenfor meget kort tid, og oven i det planlægger vi at sætte vores hus til salg snart og forhåbentligt finde noget større. Dette er dog ikke altid nemt i Storkøbenhavn, så der er mange ting at tage højde for.

A bekymrer sig meget om hvem han dog skal gå i skole med, og på hvilken skole. Han er fra januar 09, så derfor er han så heldig at have endnu et år i børnehaven. Dette giver os et år at løbe på i forhold til huskøb, men det ville være dejligt at kunne fortælle ham hvor han skal gå i skole.
Alle hans venner som han er vokset op med i vug og børnehave, er 08'ere, herunder også hans bedste ven i børnehaven. Jeg er spændt på hvor hårdt det rammer ham når han "mister" dem til maj...

Da gruppen der starter i skole er kæmpe stor, efterlader det en meget mindre gruppe tilbage, herunder kun 3 drenge på A's stue hvor A er klart den største(hurra for at han så skal i skolegruppe).

Oveni det hele har jeg haft mange smerter i mine hofter - og når man gerne vil træne så man kunne blive smækker til sin 30års til sommer, ja så er minus træning ikke særlig fedt.

Så ja, det har været nogle ting der har drænet energien en del.

Det jeg har præsteret at tage billeder af, er det der har givet mig mest energi, nemlig mad og godt med vitaminer! Ha ha. Hold nu op hvor kan man blive glad for god mad:)

Jeg har præsteret min første flæskesteg a la Valdemarsro og flere gange Verdens bedste kylling i karry suppe.


Og så har jeg lavet smoothies en masse! Et vitamin boost fra morgenstunden, godt fulgt efter af et tilskud vitaminer fra Biorto. Jeg har ikke spist alle vitaminerne (fra de ellers meget smukke pakker), men har holdt mig til multivitamin og zink. Derudover har jeg taget d-vitamin, da min læge fandt ud af at jeg havde et ret stort underskud af d-vitamin og det kan forværre ens smerter.

Tager I noget tilskud af vitaminer her i vinterperioden?5 kommentarer:

 1. Hvor kan jeg nikke genkendende til meget af det du skriver Maria. F skulle jo være startet i skole i sommers, men vi gav ham et år ekstra i børnehaven. Shit jeg bekymrede mig for, om han ville kede sig uden alle sine venner, som jo startede i skole uden ham. Men det er nu kørt rigtig fint. Han har fundet mere ro i sig selv og er modnet en hel del. Jeg er sikker på han er mere klar til skole nu. Han er vildt spændt, men fortalte mig også den anden dag, at han havde sug i maven og var lidt nervøs for om han ville få nogle venner.

  Hoften, ja det ved du jo. Det er bare pisse træls, at man ikke lige kan tage sig en løbetur. Jeg har dog meget gavn af styrketræning efter fysioterapeutens program, når tiden er til det. har du nogle øvelser du kan lave?

  Jeg tager også d-vitamin og masser af b-vitamin fordi jeg hverken spiser fisk eller køb. Så er det næsten umuligt at komme op på det niveau, man skal have. Jeg brugte faktisk madlog.dk til at tabe mig for to år siden. Udover at det var sindssygt effektivt for mig at finde ud af, hvor meget jeg reelt havde behov for at spise, så udspecificerede den også hvor mange vitaminer osv man fik gennem made. Så jeg fik også et klart billede af, hvad jeg manglede i min kost.

  Kommer du til TTH event på fredag? Det kunne være så hyggeligt at se dig. Masser f kram her fra <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt at høre at F har haft det fint det sidste år! Vi har jo hele tiden vidst at det først var i 2015, men vi vidste jo ikke at alle hans venner ville starte i år! Hans bedste ven som han er vokset op med(mødregruppe, nabo) skulle være startet i år, men han er heldigvis blevet udsat fordi han er december barn og fordi de synes han skulle have lov at modnes. Det tror jeg hjælper en del- at han ikke føler sig helt alene. A er meget social så jeg håber ikke at det bliver svært for ham at få venner. Han er langt mere social end jeg var i den alder, og det gik da ok for mig, ha ha.

   Vi er slet ikke nået til andet end at løsne op. Hun mener at det er en muskulær inpingement(kan man sige det?) så vi er stadig på meget lette øvelser. Men måske jeg skulle bruge madlog igen som du siger, og så få nogle styrketræningsøvelser(det er jeg bare sååå dårlig til;))

   Jeg spiser heldigvis masser af fisk, men det var langt fra nok åbenbart. Så det er store mængder jeg tager nu. Og så prøver jeg at tage zink for at styrke hår og negle.

   Skal desværre på job, æv æv, men overvejer brunchen d.30 med Lahme. Kommer du der?

   Slet
 2. Ja, vi kommer alle fire d.30. Børnene elsker Sebastian, så jeg overvejede det ikke mange sekunder før jeg sagde ja ;) Kunne være hyggeligt hvis du også kom. Men hvis du kommer d. 30. tager du så også familien med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har en fest med vennerne dagen før - det er det eneste der gør at jeg tøver, ha ha. Tømmermænd og førstehånds indtryk er ikke den bedste kombi. Men havde tænkt mig at prøve at lokke manden med hvis du også gjorde;)

   Slet
 3. Hej Maria.
  Jeg ville hører om jeg må bruge dit billede af biorto produkterne til et indlæg på carrotstick.dk.
  Du får credit for billedet nederst i indlægget.
  mvh Anna

  SvarSlet