mandag den 31. marts 2014

Udforsk verdens dyr!

Igår var hele den lille familie inviteret til blogger brunch hos Lahme PR, hvor vi skulle høre om Afrikas dyr. A glædede sig meget for det var selveste Sebastian(Klein) der skulle komme og fortælle historier.

Og fortælle det kunne han!!! Især min knægt havde svært ved at skjule sin begejstring, og hoppede op og ned.

Hele børne-blogland var samlet, og jeg fik derfor desværre ikke taget så mange billeder, men ungerne hyggede sig, og vi fik hilst på hinandens mænd, som også var inviteret med - ganske hyggeligt!

Grunden til denne lille gathering er at Bilka, Føtex og Animal Planet har lanceret et super flot samlehæfte om alverdens dyr. Når man så køber for over 100kr i enten Bilka eller føtex så får man en lille pakke kort. "Hæftet" er nærmere en lækker bog, og kortene har beskrivelser af dyrene bagpå. Lige noget for min knægt! Hans kammerat havde allerede fået et hæfte af sin bedstefar, så nu skal der byttes kort.


Resten af weekenden stod på smukt vejr. Vi var inde og heppe på min mand og min mor som løb Halvmarathon i København - København viste sig fra sin smukkeste side og folk var i godt humør og det var fedt at heppe på alle de dygtige løbere. Vi kunne heldigvis tage tog og metro så vi slap for at gå særlig meget, og det fungerede upåklageligt for en gangs skyld. 

Hvad har I lavet?
1 kommentar:

 1. Vi handler alt for meget i Føtex og vi skal så meget benytte os af chancen :-)
  Glemmer bare at få kortene hver gang vi handler :-(
  Men hyggeligt ser det ud! :)

  Mvh Cecilie
  http://blog.fashionmom.dk/

  SvarSlet