onsdag den 12. februar 2014

Angulus til ALLE fødder?!

Som jeg skrev i mit indlæg om CIFF, var jeg et smut forbi Angulus for at nyde synet af deres AW14 kollektion. Smukke, smukke sager som altid! Sjovt nok fik jeg ikke taget et eneste billede, da vi(Anita, Signe og jeg) istedet havde en lang og god snak med Line Karen som kunne fortælle ALT om Angulus.

I har sikkert læst det på andre blogs, men Angulus blev etableret i 1904 og blev først i 1928 kendt for deres fodformede sko. De solgte ikke særligt godt da man hellere brugte små feminine sko og stramme sko dengang, men da en kendt balletdanserinde begyndte at gå i skoene tog salget fart.

Jeg selv husker, at have haft særdeles fodformede sko på som barn, da min mor prioriterede ordentligt fodtøj højt. Jeg gør selv det samme med mine børn, og især da K har været længe om at gå, har det været vigtigt at skoene har støttet hende bedst muligt, samtidig med at der var plads til svangpude og og tæer.

K's fod er meget finere og smallere end A's, men det er faktisk intet problem når det kommer til Angulus!
Der er ikke mange der ved det, men Angulus modeller findes både i brede og smalle udgaver. Jeg har flere veninder der går bedrøvede udenom Angulus smukke sko, men det behøver de altså ikke!
De laver nemlig simpelthen de samme modeller på forskellige læster. Min lokale børnesko-pusher Englefødder, havde allerede fortalt mig dette, men det er jo dejligt at vide for alle Jer, der tror at Angulus kun er til brede fødder.
Det kommer dog an på hvad hver enkelt forhandler bestiller hjem, da forhandleren har så fint et udvalg at vælge imellem når de køber ind. Derfor kan den perfekte sko måske findes i en lokal butik i Grenaa, men ikke i Magasin i Kbh! Så kig dig omkring når du skal købe Angulus, det kan godt svare sig;)

I dag designes skoene i Herlev, men produceres på en fabrik i Portugal som KUN producerer Angulus - dvs. at alle medarbejdere er eksperter på Angulus' sko og støvler.

Se her!


Hvilken erfaring har I med Angulus?
2 kommentarer:

 1. Vi har to par derfra og har været meget tilfredse indtil videre, dog synes jeg det var hårdt at knalde dankortet igennem til 900kr for et par mini støvler :D Men altså, de er da blevet brugt og slidt godt uden der er gået hul eller andet endnu. Omvendt har jeg ikke så mange andre mærker at sammenligne med....

  SvarSlet
  Svar
  1. True! Det er mange penge, og det stikker altid i maven når man køber børnesko i den prisklasse(selvom de fleste andre børnesko også er ret så dyre). Men jeg tænker at det giver god mening, når man ved hvilken omhu der ligger i fremstillingen og komforten(bare fordi en sko er lille, ligger der jo samme mænge tid i skoen som en voksensko).
   Jeg tror at man skal kigge sig godt om, for at finde de sko der passer til ens barn, men det er rart at vide at Angulus faktisk modeller der passer til flere slags børnefødder.

   Slet