tirsdag den 17. december 2013

Mit yndlings legetøj som barn...

var, with ut a doubt, Skovens Dyr som det hed dengang. Nu kender jeg det som Sylvanian Families, men det virker til at det er præcis samme gode legetøj som dengang i 80'erne.

Mine Skovens Dyr kom med mig overalt! Ifølge mine forældre lavede jeg "kolonier" rundt om i hus og have, når familierne rejste rundt og var "på flugt!. Jeg var ikke en dukke-pige, men jeg eeeeelskede bamser i alle størrelser. Min far byggede det fineste bamse-hus som jeg desværre ikke har billeder af, men der boede Familien Bamse-Bjørn. Jeg var så glad for de bamser at jeg stadig kan huske hvad de hed... Keld, Ingelise, Andreas og Mille. Ha ha ha! Don't ask why;)

For nyligt fik jeg mine forældre til at gå en tur på loftet for at finde mine gamle Skovens Dyr. Og se engang her!


Mine gode gamle (slidte) dyr!


Hvad siger I så?! Legede I også med dem som børn?

A & K har været så heldige at have fået udvidet samlingen med en splinterny bil og en kaninfamilie. Bilen i sig selv er ret fin, og et hit hos en knægt hvis morfar kører veteranbil, men både bil og familie faldt altså også i K's smag, på trods af hendes unge alder(hun få selvfølgelig ikke lov at lege med de små ting). Det er så fint at der rent faktisk findes noget legetøj som de begge kan få noget ud af på trods af 3½ års forskel. Som I kan se på sidste billede, har K dog et lidt andet billede på sikkerhed når familien skal på tur:)

Heldet ville endda, at vi fik godteposer til en Halloween fest i oktober, og i dem var 2 babykaniner som passer perfekt til familien(og bilen, som har babysæder;)).

Måske det var en god julegave idé for nogle af Jer derude? I kan bl.a. købe det hos LirumLarumLeg, og jeg synes faktisk ikke at det er så dyrt.

Som en ekstra lille julegave har jeg fået lov at udlodde et lille skøjtesæt, til at supplere din samling:) Måske en lille ekstra julegave?!


Men du skal være hurtig!!! Jeg trækker en vinder allerede torsdag formiddag.

Alt du skal gøre er:

At følge bloggen på Bloglovin' eller like bloggen på Facebook

Og fortælle hvilke Sylvanians dine børn bedst kan lide at lege med!

Som sagt, en hurtig konkurrence hvis gave skal nå frem inden jul.

OBS OBS. Vinderen er fundet! Det blev Gitte, tillykke! Jeg har sendt dig en mail.

Indlægget er sponsoreret, men meningerne er helt og aldeles mine egne:)

10 kommentarer:

 1. Henrietta vil elske dem alle og ville være dejligt med en ekstra gave da hun fylder 2 år den 24 december <3 så ønsker at kunne give hende dem <3 god jul til alle jer
  knus
  Jane Tvede
  Jane@team-tvede.eu

  SvarSlet
 2. vi har flest kaniner men jeg tror hun synes lige godt om dem alle :)
  sandravarn(a)gmail.com

  SvarSlet
 3. Min søn elsker elefanterne :-) trineborup@stofanet.dk

  SvarSlet
 4. Jeg husker også hvor meget jeg elskede de fine dyr, som barn - især de grå kaniner og vaskebjørnene var et hit! Min datter på snart 3 år har endnu ikke en samling, men jeg har længe overvejet at det var ved at være på tide, da hun efterhånden har en del rollelege. Hun elsker både katte og kaniner, så jeg er også sikker på at de vil blive blandt hendes favoritter.

  Jeg håber at heldet er med os, så det kan blive til en skøn overraskelse tirsdag aften ;)

  Venlig hilsen Louise Hartmann - louisehartmann89@gmail.com

  SvarSlet
 5. Lis Vinter livv@mail.dk
  Mine kan lide dem alle - de er også søde !

  SvarSlet
 6. Min datter Karen har kun en kanin - så det er den hun elsker at lege med! Og nu kan hun sige 'knin' - så er der ingen tvivl om. hvad det er hun leder efter. Den får lov at lege med det andet legetøj - bl.a. ridder den rigtig mange ture på Duplo-dyrene ;-) Og så er den go' til at køre traktor. Jeg kan virkelig se, hvordan fantasien udfolder sig hos hende - skønt at følge udviklingen hos en pige på 20 måneder;-)
  Vi ønsker os rigtig meget at vinde!
  Glædelig Jul! mvh Gitte
  gittegylling@gmail.com

  SvarSlet
 7. Åhr de er SÅ fine - jeg legede også med dem som barn og min 3 årige datter elsker sin elefantfamilie og sine pandababyer :=) Vi har faktisk købt lige præcis den røde bil til hende i julegave så denne fine lille gave ville passe helt perfekt! krydser fingre <3

  pigenpur@gmail.com

  SvarSlet
 8. Min datter Ellen har flere af dyrene, men hun kan dog bedst lide at lege med kaninerne. Hun er vildt med alt der er kaniner på og er kaniner ;-)

  SvarSlet
 9. Min datter elsker at lege med dem allesammen,hun har ikke lige nogen favorit.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Her hjemme leger også både storesøster Ella på 4 og lillesøster Majse på 1,5 med Sylvanians - selvfølgelig på hver deres måde, men fantastisk at noget legetøj kan bruges af begge børn trods 3 års forskel.

  Her hjemme er bilen med picnic tingene et hit hos den store og trælegehuset med gyngen hos den lille.

  Kh. Karina
  karina-skor@hotmail.com

  SvarSlet