mandag den 9. december 2013

Mit eget svar på min Julegave Guide 2013

I ved jo alle hvad min blog hedder og hvad jeg skriver om, så det vil jeg undlade at præcisere, men her kommer lidt om vores bedste gaver og ønsker.

Hvis der er nogen der ikke ved det, så har jeg to børn. Min søn A og min datter K. A bliver 5år til januar, og K er 17 mdr gammel.

De bedste gaver A har fået har jeg lagt på en collage her! 


Det er en blanding af både jule og fødselsdagsgaver, men det er jo ligegyldigt. Han bliver på meget kort tid ret "begavet", med kun  17 dage imellem jul og fødselsdag, så vi har ofte ønsket gavekort til fødselsdagen. I år er han dog ekstremt bevidst om gaverne, og ville have svært ved at forstå at man skulle gemme et gavekort til sommer f.eks.

Nå, men tilbage til collagen. Piratskibet fra Playmobil og legekøkkenet fra Brio har været årsag til mange timers leg. 
Faktisk er et af de største hit dog et Tryllesæt fra H&M All for chilren. Det består af en flot, gennemført sort kappe med rødt foer, og en sort høj hat med skjult bund til en kanin. Desværre blev sættet kun solgt sidste år, og kan derfor ikke findes. Du kan dog se hatten her hos Lisbeth, og blive inspireret - han har været SÅ glad for det.

Den bedste bog vi har, som fortsat er et kæmpe hit er "Da lille Madsens hus blæste væk" af Jacob Martin Strid. Ligesom "Den utrolige historie om den kæmpe store pære" er bogen fuld af fine billeder og en sjov handling. Vi har også set den som teaterstykke, hvor A råbte "Atjuuuu" med så fantastisk timing, at skuespillerne ikke kunne holde masken og brød sammen af grin. Han havde vidst hørt historien lige lovlig mange gange;)

Biler, biler biler, need I say more?!

En puky løbecykel i XL var en fantastisk gave, som holdt længe og voksede fint med ham. Da han altid har været en høj dreng valgte vi XL'eren da han var 2år. Det var intet problem og han brugte den indtil han i foråret lærte at cykle.

De sindsygt gode farver fra Djeco, stråler på papiret og er lette at tegne med. OG så er de lette at tørre af;)


Hvad er den bedste praktiske julegave de har fået? 
Han har i adventsgave fået et par super gode svømmebriller. Faktisk er det fordi hans mormor træner til endnu en mini triathlon til næste år, og hun er meget glad for sine "tri briller" som man åbenbart kalder dem. 
A går til svømning en gang om ugen(uden forældre). Det var meget grænseoverskridende i starten(for forældrene), men meget udviklende for ham, og han elsker det. Derfor gav min mor ham et par svømmebriller som han kunne passe, i adventsgave. De er meeeeget bedre end "normale" dykkerbriller. De suger sig lettere fast, gør ikke ondt, er lette at tage på og så er der bedre udsyn. De ville have været geniale at have dengang han hadede at få vasket hår pga. vand i øjnene.) De er allerede et hit!
Jeg ved at de hedder BECO, men præcis hvor de er fra ved jeg ikke. I må google løs!

For K må det være hendes lille Lilly stol fra We do Wood. Den er så fin. Let at rykke rundt for hende og let for hende at komme op på.

Hvilket legetøj optager dem lige nu?
I A's børnehave er der heldigvis ikke rigtig noget hype omkring forskelligt legetøj. Han kommer aldrig hjem og taler om ninjago, skylanders, og hvad det ellers hedder. De leger meget ude, og laver meget kreative ting. Herhjemme leger han meget rollelege, og gerne med klæd-ud-tøj og ellers er det lidt ligegyldigt hvilke figurer han leger med. Han kan snildt sidde i 4 timer i streg og bygge lego, men han går ikke så meget op i de prædefinerede historier. Han kan også godt lide Jake og Piraterne fra ønskeøen, så han har heller ikke rigtig noget hvor han tænker at det er han alt for stor til, eller alt for lille, selvom alder interesserer ham en del for tiden.

K er bare glad for at lege med bObles, bamser/dukker og legekøkken.

Hvordan vil du beskrive dine børn? 
A er meget tænksom, empatisk og glad. Ikke udadfarende og vild, men han elsker at bevæge sig og har en stor fantasi og en sund skepsis.

K er en lille skrappedulle. Eeeelsker at synge og danse, gerne med tylskørt og hue på. En lille PIGE med stort temperament, som elsker at putte hos sin mor.

Nedenunder kan I se nogle af de gaver vi har haft på ønskelisten i år.


A får Dusty som er er stort ønske, samt noget lego chima af os. Darth Wader udklædning(selvom han ikke aner hvem han præcist er) og Rævejagten er også på listen, sammen med et par hørebøffer. Derudover har han så allerede fået en lup og svømmebrillerne. 

 Og her er K's:

Karla er KÆMPE bamse fan, og får derfor selvfølgelig en Bamse af os. Derudover elsker hun bløde dukker og denne fra Sirlig er så fin! Jeg fandt den på Loftsbazaren i Denice' stand. Sidst men ikke mindst, måtte jeg bukke under for det über tøsede duplo med hello kitty købt på Amazon.co.uk.

Myreslugeren fra bObles ville være super at have, for den kan styrke hende motorisk og bruges som bord og skammel. Derudover er det lille te-picnic-sæt og bogen "Den sultne larve aldrigmæt" også kommet på listen. Og så mangler hun jo liiige et In the Rain sengesæt fra skønne Ferm Living.
1 kommentar:

  1. Historien om Pæren har vi også lige læst, og F ELSKEDE den. Jeg skal snart på biblio og have den byttet til en af hans andre bøger :)
    Piratskibet har jeg også overvejet, for de har begge leget så godt med det ovre hos deres kammerater.

    SvarSlet