torsdag den 5. december 2013

Julestemning i hytten

Der er sket en mindre juleeksplosion i vores lille stue, og jeg elsker det!

En malet hvid gren med små lys er kommet op. På den hænger lidt fund fra diverse julemarkeder, hjemmelavet pynt, kugler fra Søstrene Grene og stjerner fra byBlank og Ferm.

Det hygger!
Jeg er rigtig glad for mit ophæng fra Virkvärftet, som jeg også købte en ekstra af, og gav væk som værtindegave til årets julefrokost med vennerne(som by the way... var top sjovt og hyggeligt. Livet går ikke i stå når man får børn - sir' det bare!) Lækker mad, børnedisko, børn der sover, voksne der fester med høj musik og driiiiinkssss! Skønt!Her dufter også dejligt for tiden, af hjemmebagte vanillekranse og brunkager. Dejen til begge småkager var enormt nem at lave, og smager af JUL! Jeg har brugt Meyers opskrifter til begge, og har bare brugt to vanillestænger til vanillekransene - vanille huller som vi kalder dem!


Og så er Nisse Holger og Nisse Ida flyttet ind igen...


Disse fine ophæng fandt jeg på Det nye design julemarked. De er lavet af Thora Finnsdottir, som var super sød at snakke med. 


Og så tror jeg at K's julekjole er fundet. Er ret sikker på at det skal være denne smuksak af en kjole. Købte den sidste år på udsalg, og jeg tror faktisk at den passer perfekt. Synes bare den er såååå smuk altså!

Og så lige totalt off topic!!!

Så fortjener denne smukke mand liiige at blive vist frem på bloggen... armen altså, suk! Haps haps! Hvor er det sørgeligt altså!
3 kommentarer:

 1. Årh den kjole er smuk. Jeg er lidt misundelig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik! Den er sååå fin, og modellen er også god til større piger;)

   Slet
 2. Hej
  Hjælp... Jeg savner resten af Honningkage opskriften, eller er det mig som har misset et indlæg?!? Honning og mel står i skabet klar til næste del - vi glæder os til at smage.
  AK

  SvarSlet