onsdag den 11. december 2013

Julegave Guiden fortsætter lidt endnu - Carlas Café

Jeg har altid været kæmpe fan af Carlas café! God stil, lækkert design og en kvalitetsbevidst mor til to, er et sindsygt godt udgangspunkt for en god blog. Desuden har Mettes tøser de dejligste navne, og begge navne var faktisk på listen da jeg var gravid med K ( lidt sjovt) og sørme om det ikke endte med det ene... sådan næsten da;) Mette der har bloggen har været så sød at dele ud af hendes julegave idéer, og mon ikke der er nogen derude, der endnu ikke har købt gaverne?!

Hvad hedder din blog og hvad skriver du om?
Min blog hedder Carlas Cafe. Jeg skriver om almindelig hverdag og lille lykke i børnefamilien, - herunder børnetøj, design og indretning, shopping, mad, oplevelser og kreative projekter i vores lille familie.

Hvor gamle er dine børn? 
Carla er 5 et halv år og Vigga er 20 måneder.

Hvad er den bedste julegave de har fået? 
Jeg synes at vores piger med tiden har fået mange gode gaver som de har haft meget glæde af.

Lego Duplo er en klassiker og har vist været at finde blandt samtlige af Carlas jule- og fødselsdagsgaver. Vi har efterhånden en kæmpe samling og det bliver stadig leget meget med af begge pigerne (og mor og far gider også godt at lege med LEGO :)

Da Carla var halvandet fik hun et legekøkken til jul og det er blevet leget rigtig meget med. Vi har indrettet legekøkkenet i vores køkken og har udvidet det til en lille cafe (heraf Carlas Cafe : ) med hylder til legemad og kasseapparat. Det fungerer ret godt.

En anden god og langtidsholdbar gave, har været en børne CD afspiller, som Carla fik til sin tre års fødselsdag. Den bliver stadig brugt flittigt til pigernes gymnastik- og danseopvisninger i stuen og på værelset.

Vigga fik et bobbles ”gulv” til sin dåb, og det har været helt kanon for hende at ligge på. Hun fik det da hun var knap seks måneder og straks hun kom fra et almindelig tæppe på gulvet over på skumtæppet, kunne hun virkelig begynde at dreje rundt om sig selv og mave sig frem.
Underlaget bliver stadig brugt til gymnastik og kolbøtter og er i det hele taget et dejligt isolerende underlag når børnene leger på gulvet.


Hvad er den bedste praktiske julegave de har fået? 
Vores børn får så mange gaver til jul og fødselsdage, så jeg synes at det er okay at dreje nogle af gaverne lidt, så der også er lidt ”praktisk” imellem. For eksempel noget interiør til værelset eller hvis der er noget tøj, som jeg ved at de vil blive glad for. Det kunne være en særlig fin kjole eller en gymnastikdragt til Carla, eller gummistøvler til Vigga, som ELSKER gummistøvler.
I år tror jeg også, at der kommer lidt skiudstyr mellem gaverne.

Sidste år fik Carla en ballerinapakke, hvor jeg havde pakket et strutskørt sammen med et par ballerina futter. Hun blev så glad for den gave, at hun ville sove med ballerinaerne julenat.

Vigga fik en We Do Wood stol til sin første jul og hun var så stolt, da hun kravlede op og satte sig strunk på stolen. Der var ikke et øje tørt : ) Hun har haft rigtig meget glæde af den stol, især ved pigernes skrivebord, hvor hun elsker at sidde og tegne. Og for mig er der er noget særligt over at have et møbel, som rummer minder om Viggas første jul.

Hvilket legetøj optager dem lige nu?
Vigga leger meget mere med legetøj end jeg mindes Carla gjorde i den alder. Hun er glad for dukker, dukkevognen, legekøkkenet, Lego Duplo, bøger og at tegne.

Carla elsker at danse og lave gymnastik, klæde sig ud, - og det er lige fra fe til sort Ninja og ridder. Ellers er hun glad for at tegne og skrive, og at lave små kreative projekter. Og ikke mindst er hun glad for iPadden og kunne sidde og se Backyardigans i timevis, hvis hun slap afsted med det ;)

Hvordan vil du beskrive dine børn? 
Carla er en ivrig gymnastikpige, men er også meget kreativ.

Og lillesøster er kommer lige i hælende af hende. Hun elsker også at lave gymnastik (og mestrer allerede helt perfekte kolbøtter ;) og så nyder hun at fordybe sig med at tegne eller ”ordne” perler.

Nævn gerne 3 gaver du overvejer at give til dine børn i år. 
Den nye hvalros fra bObles, tror jeg at begge pigerne vil få glæde af, når de laver deres gymnastikbaner, så den tænker jeg at de skal have i en fælles.
Jeg kunne også godt tænke mig at give dem en fin lænestol til deres værelse og en natlampe til over Vigga seng.
Vigga tror jeg skal have udstyr og tøj til dukkerne. Jeg har ambitiøse planer om selv at skulle i gang med et syprojekt.

Carla ønsker sig sin egen iPad og er godt i gang med at spare op, men jeg tror, at hun skal have lov til at spare lidt endnu. Ellers ønsker hun sig udklædningskjoler. Hun har i forvejen ret mange, men der er tilsyneladende plads til flere ;)


2 kommentarer:

  1. dejligt med inspiration fra andre :-) Super fine ønsker!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ik? Nogle gange kan man helt glemme alt det man har gået og ønsket sig igennem året, og så er det godt med input fra andre.

      Slet