mandag den 16. december 2013

De sidste idéer fra Julegave Guiden 2013 - Candmor.dk

Her kommer lidt inspiration til indkøb af de sidste gaver, denne gang fra søde Marina fra candmor.dk.

Godt nok har lille D ikke mange juleaftener på bagen, men drengemødre er i underskud her i blogland, så det er altid rart med indput til drengene(lige meget alderen:)).Hvad hedder din blog og hvad skriver du om?
Siden november 2012 har jeg blogget som cand.mor, og der er virkelig en hobby, jeg nyder. Min søn er det naturlige omdrejningspunkt for bloggen, men lige så meget som jeg nyder at være hans mor og min mands kone/hustru/?, er jeg jo også mig selv, så voksenmode, interiør, caféer og ”almindelige” hverdagsglimt fra mit liv i forstanden fylder også rigtig godt.
Derudover er jeg PhD-studerende ved Aarhus Universitet. Det er lidt min opfattelse, at folk ser det som et temmelig mystisk job, og det vil jeg gerne afmystificere, så den del af min hverdag skriver jeg også om.

Hvor gammel er dit barn og hvilket køn?
Jeg har en dreng fra juli 2012, der på bloggen går under aliaset ”lille D”. Han er muligvis en lille dreng, men han er en stor krudtugle J En rigtig tonsemås, hvis legetøj også skal kunne holde til lidt af hvert.

Hvad er den bedste julegave han har fået?
Nu har lille D kun ”oplevet” en enkelt juleaften, så vi har ikke så mange juleaftener at tale ud fra. Men i julen 2012 fik han bObles elefanten af sin farmor og farfar, og den bliver brugt hver dag til at kravle op i sofaen på, når vi er blevet beordret ”på plads” og skal læse i yndlingsbøgerne.

Hvad er den bedste praktiske julegave han har fået?
Der må jeg altså lige nævne bObles elefanten igen. Den er altså virkelig god. bObles’ ting er ikke billige, men de er super holdbare, både mht. at holde børns interesse fanget, og så kan de vitterligt ikke slides op.

Hvilket legetøj optager ham lige nu?
Lige nu er bøger det store hit. Faktisk har lille D lært at sige BOG. Ikke mor eller far, nej bog. Vi er altså blevet reduceret til ubetydelige navneord J
Derudover leges der meget med LEGO Duplo, legekøkkenet fra IKEA og et kæmpe får fra name it, der er perfekt at tumle med.
Nå ja, og så er han vildt optaget af tøj med dyr på, så vi træner dyrelyde en hel del i øjeblikket. Så fint tøj med dyr på kommer også på ønskelisten.

Hvordan vil du beskrive dit barn?
Som jeg skrev ovenfor, er lille D virkelig et tonsebarn, og vi bruger megen tid på at tumle på stuegulvet, men (heldigvis!) er han også et barn, der hygger sig med at bygge med LEGO Duplo og læse bøger. Så indtil videre slægter han vist sine forældre meget godt på… Derudover er han også utrolig stædig (som sine forældre? J), så når han bliver større, bliver det nok ikke modelflybyggeri, der bliver yndlingshobbyen J

Nævn gerne 3 gaver du overvejer at give til dine børn i år. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar