søndag den 8. december 2013

Anbefaling af god film - Disney's Frost

Idag var jeg med A inde og se Disney's nye animationsfilm Frost(eller Frozen som den hedder på engelsk). Filmen har premiere d.25 december, og I kan godt glæde Jer.

Vi var afsted sammen med en anden gut på A's alder og hans søde mor (A og W bliver snart 5år), og filmen var et kæmpe hit for både børn og voksne.
Som altid suuuper flot lavet, god musik og så var den jo i 3D, og det er altså et kæmpe hit.

Filmen handler om to prinsesser(yes, men drengene synes det var fedt!) som oplever en masse spændende ting, ingen grund til at fortælle mere;)
Filmen har et væld af nordiske referencer, hvilket er ret fint! Navnene er nordiske, der er runeskrift med, trolde, rener, nordbagger(en gammel hestenørd opdager selvfølgelig dette - fin detalje), nordisk beklædning osv. Dejligt med et friskt(og koldt;)) pust fra Disney.

Derudover er der den sødeste snemand "Olaf" med, og med Martin Brygman som stemme, så kan man ikke andet end at grine af ham. Selvfølgelig er filmen også lidt sukkersød musical agtig, meeeen... skal disney ikke også være det?! Den er nemlig også sørgelig, fuld af action og indeholder lidt uhygge, men mest af alt, er den sjov og spændende. Og selvom disney's kvindelige karakterer er dukke-smukke, så er karakteren Sven altså ikke nogen "Ken"-type med sit blonde hår og store næse;)

Hvis I har nogle fridage i juleferien(ja det har de fleste jo, men når man ikke selv nødvendigvis har det, så glemmer man hvad der er normen) så tag ungerne under armen og se den!
Jeg vil tro at man skal være min. 4 år for at forstå den, få noget ud af 3D og ikke blive for bange.

Tjek traileren her:

Og så en sjov lille teaser

Ingen kommentarer:

Send en kommentar