søndag den 17. november 2013

Mit Udtryk - Julegave Guide

 Imens jeg bruger min weekend på at passe syge børn på mit job, bruger manden den på at passe et sygt barn hjemme. Jeg har brugt hele ugen hjemme med K, da hun har været skidt med feber og hoste. Det er nu endelig på retur, hurra for det! Lige nu skal timerne inden jeg skal på job bare nydes med familien! Måske en gåtur i det gode vejr ville være passende?!

Hvad bruger I weekenden på?

Selvom min weekend står på arbejde, skal I ikke snydes for et indlæg. Denne gang er det skønne Fie fra Mit Udtryk der kommer med julegave idéer.

Hvad hedder din blog og hvad skriver du om?
Min blog hedder noget så banalt om ’Mit udtryk,’ hvilket ikke siger ret meget om indholdet, nok mere de lidt kringlede sætninger, man kan forvente at blive mødt med ;) Jeg skriver om primært om mode: de ting, jeg falder for til mig selv, til min datter eller vores hjem, men også tanker-om-tanker (Det lød dejligt sværmerisk, hva’?)
Dvs. vores hverdagsaktiviteter fremgår overhovedet ikke af bloggen, men i stedet fylder tankerne. Tanker om æstestik, om at skrive, om ængstelighed, om at være.. tja, vel bare et modeinteresseret menneske i en verden, der efterhånden er bygget op af hashtags, brands og selviscenesættelse. Jeg er ikke et hak bedre selv.

Hvor gammel er dint barn, og hvilket køn? .
Min datter er 2 år gammel. Født sept. ’11.

Hvad er den bedste julegave de har fået? En
Indtil videre har hun kun fået af to omgange.. hvoraf hun var 3 mdr gammel ved første, så det er lidt svært at vurdere hitpotentialet, da nogle af tingene er givet med håb om, hun skulle få glæde af dem senere i livet. Gaver kan jo være gode på kort sigt eller lang sigt.
Musen har fået mange fine ting, men favoritterne har nok været Duplo (never fails), klassiske træklodser (Blogindlæg: "Paris on my mind" ) og bObles krokodillen. Spørger du mig, var Tripp Trapp stolen, børnebøgerne og træfigurerne, nok noget af det bedste, men det er set i et voksenperspektiv ;)

Hvad er den bedste praktiske julegave hun har fået? 
Aha, I was one step ahead of the game with this one! :D Tripp Trapp stolen, var vi vildt glade og taknemmelige for at få af min far. Den er G.E.N.I.A.L (hader, når folk skriver sådan, men jeg mener det!)

Hvilket legetøj optager hende lige nu?
BRIO-togbaner, bObles, tegnetavlen fra IKEA, Duplo og selvfølgelig tipien (Serendipity Tipi)

Hvordan vil du beskrive dit barn? 
Beate er den mest energiske bulderbasse, man overhovedet kan forestille sig. En lille hvirvelvind, som altid efterlader forpustede voksne i sin nærhed. Hun skal ud over stepperne, og desto vildere, højere, farligere, desto bedre. Derudover elsker hun at underholde gæster og lege værtinde, så mit gæt er, hun bliver parcour udøver, conferencier eller skuespiller ;)

Nævn gerne 3 gaver du overvejer at give til dit barn i år
Årh, den er nem! Jeg vil rigtig, rigtig gerne forære hende en Corolle dukke (Corolle dukker). Og er stadig uafklaret med, om det skal være en blød, skaldet slaskedukke eller en pige med langt hår og skiftetøj. Ser fordele ved begge to. Ellers påtænker jeg (sådan i teorien, for det ender nok med dukken) en Puky løbecykel, den lyserøde bObles fisk, som hun kan lave halsbrækkende stunts med, eller mere BRIO/Duplo til samlingen.(2års ønsker)


2 kommentarer:

  1. Gode ønsker. Vi har selv både Bobles fisken, Puky cyklen, og Vega fik også en Corolle dukke sidste år. Den er så fin, men jeg forstår ikke helt hvorfor den skal dufte af parfume?

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi har også en Puky - den var virkelig god, og K har også en Corolle. Vanilleduften skulle eftersigende være beroligende, meeen de måtte godt undlade den. Det er og bliver bare den fineste dukke på markedet, både i udtryk og at røre ved.

      Slet