mandag den 25. november 2013

Kira Trust - Julegave Guide

 Der er nu under 1 måned til jul, og jeg glæder mig virkelig meget som sædvanligt. I er sikkert alle i fuld gang med at købe julegaver nu, så her kommer endnu et par idéer, denne gang fra søde Kira Trust som dog ikke går så meget op i gaver:)

Hvad hedder din blog og hvad skriver du om?
Min blog hedder www.kiratrust.blogspot.com – en lifestyleblog fra en tøsemors synsvinkel. Familie, børn, indretning, oplevelser, mad og kvalitet!

Hvor gamle er dine børn, og hvilket køn? 
Palma er 2 år og 1 måned. Lua er 4 år og 10 mdr.

Hvad er den bedste julegave de har fået? 
Mine piger får ikke nødvendigvis mange gaver ved højtider. De får hvad de har brug for, når vi mener at vi finder noget som kan stimulere dem i deres leg. Den bedste gave må dog være deres legekøkken fra IKEA! Det er der blevet leget med hver dag siden de fik det (2 år siden!)

Hvad er den bedste praktiske julegave de har fået? 
Jeg synes faktisk at køkkenet er blandt de bedste gaver. Der bliver lagt op til mange timers rollelege, hvor de virkelig udvikler sprog og ideér.

Hvilket legetøj optager dem lige nu?
Lige for tiden leger de meget med både Køkken som pt. er blevet en butik med kasse apperat og penge og så leger de meget med duplo og schleich heste.

Hvordan vil du beskrive dine børn? 
Mine piger er meget forskellige. Palma er tænksom, omsorgsfuld, kreativ og elsker at se tv. Lua er vild, omsorgsfuld og elsker at bevæge sig.

Nævn gerne 3 gaver du overvejer at give til dine børn i år.
Umiddelbart har vi ikke planer om de store gaver. Det er slet ikke vigtigt for pigerne at få mange gaver, så udover dem som familien kommer med, så er det rigeligt! Dog har jeg besluttet at de skal have en hestestald fra Schleich, da det er noget som optager dem rigtig meget lige nu. Udover det skal de have noget rideudstyr såsom en god ride hjelm og sikkerhedsveste. Men det bliver nok købt inden og muligvis til Lua’s fødselsdag i november.Ingen kommentarer:

Send en kommentar