tirsdag den 5. november 2013

Julegave Guide - Golden Ghetto

Smukke Lou fra bloggen Golden Ghetto er endnu en af de søde mødre der deltager i min Julegave Guide. Lou bor i Århus og har datteren Agnes:) Agnes er på alder med K, og den størrelse har jo ikke modtaget så mange julegaver endnu, men lidt har bestemt også ret!Hvad hedder din blog og hvad skriver du om?
- Min blog hedder Golden Ghetto og den rummer lidt af hvert. Selv kalder jeg det en livsstilsblog, da jeg både blogger om mode, caféer, interiør, børneliv, Berlin, hverdags glimt og tøj til min datter.
Hvor gammel er dit barn, og hvilket køn? .
- Jeg har en datter fra juni 2012, så til denne jul bliver hun 1 ½ år


Hvad er den bedste julegave hun har fået? 
- Nu var hun jo bare et bette myr på et halvt år sidste jul – men den gave der har været det største hit, må uden tvivl være en eventyrbog med tykkesider. Hun elsker bøger og den er blevet bladret igennem en million gange, der er blevet peget og fortalt.

Hvad er den bedste praktiske julegave hun har fået? 
- Sidste år fik hun et smukt harlequin tæppe fra Ferm Living – det har tjent (og gør det stadig) som ekstra tæppe i bilen og på tur i klapvognen.

Hvilket legetøj optager hende lige nu?
- Lige nu er hun vild med at tegne. Er der farveblyanter eller kridt i nærheden øjner hun dem fluks og vil ikke af med dem igen. Det er hyggeligt at sidde og tegne krusseduller og streger i fællesskab med den lille frøken.


Hvordan vil du beskrive dit barn? (Tænksom, vild, kreativ, omsorgsfuld, musisk, elsker at se tv, elsker at bevæge sig, m.m.)
- Haha jeg ville faktiske bruge alle de ovennævnte ord måske pånær vild J Der er fuld fart over feltet med den lille frøken og det er aldrig kedeligt. Hun elsker at udforske sine omgivelser og er meget nysgerrig. Spiller vi musik på anlægget danser hun rundt med et stort smil på læben. Hun holder også meget selv af at lave lyde med diverse rasleinstrumenter og hendes klokkespil. Yderligere er hun kommet i den alder hvor hun kravler op på stole og lign.
Det skal dog også siges at hun også kan sidde stille og fordybe sig i ting. Nogen gange er det hendes lille kuffert med pixibøger andre duploklodserne.


Nævn gerne 3 gaver du overvejer at give til dit barn i år
-       Overvejer stærkt at købe nogle gode farvekridt til hende, har set de helt perfekte af slagsen hos Pure Baby. De er lavet af bivoks og så er de firkantede, så de er nemmere at holde ved. http://www.purebaby.dk/legetoj/stockmar-bivoksblokke-16-stk.html

-       Tumbledyr fra bObles, som hun kan kravle op på tænker enten den nye hvalros eller krokodillen http://bobles.dk/


-       Bondegård med trædyr – ja vi har faktisk allerede købt det. Fandt et fint lille bondegårdshus i trævarehandlen, hvor man kan løfte taget af. Dertil købte vi bondegårdsdyr i træ (som i linket). Agnes vil elske at putte dem ned i det lille hus og så øver vi dyrelyde og navne lige for tiden. http://gladeunger.dk/bondegaardsdyr-trae-p-3979.html


Ingen kommentarer:

Send en kommentar