søndag den 10. november 2013

Julegave Guide - Camillas Fashionlab

Så er det tid til endnu et julegave indlæg! Herhjemme ligger vi brak ovenpå årets første julefrokost, og regnvejret inviterer ikke til andet end at dase. Men I skal ikke snydes for inspiration til julegaverne! Og hvis I er hurtige og bor i hovedstadsområdet, så har Hamleys i Illum 25% på ALT legetøj idag med, så skynd Jer!!!

Denne gang er det søde Camilla fra Camilla's Fashionlab der har været så venlig at dele julegave idéer til disse skønne unger, med os.Hvad hedder din blog og hvad skriver du om?
Camilla’s fashionlab en blog med fokus på mode og livsstil til mor og barn. Bag den sidder jeg: Camilla, 29 år, designteknolog, kandidat i international virksomhedskommunikation, mor til to – og inkarneret fashionista. Jeg prioriterer høj kvalitet, smukke designs, enkelthed og rene linjer. Med bloggen eksponerer jeg min personlige fortolkning af modebilledet og den livsstil jeg som mor-fashionista ønsker at viderebringe.
Hvor gamle er dine børn, og hvilket køn? 
Baby c (dreng) 5 måneder og lille f (pige) 3 år og 4 måneder.
Hvad er den bedste julegave de har fået? En gave som er blevet leget med igen og igen.
Det sidste skud på stammen – baby c, er som I nok kan regne ud, så ny at han endnu ikke har oplevet julen. Lille f er derimod på vej mod sin fjerde jul og hun har hvert år fået et hav af gaver fra familien på begge sider. Det er rigtig svært at sige hvad den bedste har været, da flere gaver har haft stor betydning. Bl.a. har kun fået legekøkken og legemad, LEGO DUPLO en masse og dukker. Alle ting som her år efter stadig leger med og integrerer i nye lege. Sådanne gaver er guld værd.

Hvad er den bedste praktiske julegave de har fået? 
Vi har aldrig været kede af praktiske gaver og har faktisk indtil nu også haft flere praktiske gaver på ønskesedlen til både jul og fødselsdage. Jeg er lidt af den holdning, at de ikke skal bombarderes med 117 forskellige legesager – og slet ikke så længe de et eller andet sted er ”ligeglade”. Af samme årsag har der derfor været lige så mange ”bløde” pakker under træet som der har været ”sjove”. Den bedste, praktiske gave som f har fået, må være hendes uld-juniordyne. Den fik hun for snart 2 år siden og ”vi” er stadig meget glade for den.

Hvilket legetøj optager dem lige nu?
Baby c er lige nu lykkelig hvis bare han kan få fat på noget han kan proppe i munden og ellers det fine Moulin Roty aktivitetsstativ. Han er jo så lille at det er de små ting der er spændende og vi har derfor blot fundet f’s gamle babylegetøj frem fra gemmerne (så selv om det gør lidt ondt på faderen, så er det altså ret lyserødt noget af det ;-)). Lille f er inde i en Barbie og LEGO Friends fase. Det er virkelig tydeligt at mærke, at hun i sommer startede i børnehave og nu leger med lidt ældre piger. Dog er hun stadig glad for hendes dukker og også de ”gamle” DUPLO klodser.

Hvordan vil du beskrive dine børn?
Baby c er om nogen den mildeste og gladeste baby. Et meget roligt væsen, hvis altså mor her bare er i nærheden. Han elsker sin søster ud over alle grænser og er et stort smil det meste af tiden. Jeg glæder mig meget til at se om han fortsætter denne stil. Lille f er en krudtugle med stort K. Hun har altid været meget aktiv og drøner derudaf i alle hendes vågne timer. Faktisk har hun helt fra spæd været meget hurtig og vaks. Hun kravlede da hun var 7 måneder, gik da hun var 10 måneder og snakkede som et vandfald allerede da hun var bare 15 måneder gammel. Hun har om nogen formået at give mig sved på panden og gør det stadig den dag i dag. Hun kan være utrolig svær at fastholde i den samme leg meget mere end 10 min. ad gangen, men jeg glæder mig over at se, hvordan hun i selskab med lillebror gearer helt ned og stråler af lykke og kærlighed.  

Nævn gerne 3 gaver du overvejer at give til dine børn i år. 
Jeg har som allerede nævnt altid lavet ønskesedlerne så der både var praktiske og sjove gaver at vælge imellem. Dog har f nu en alder hvor hun går lige så meget op i pakkernes indhold som hun gør i at pakke dem ud (det så vi for alvor da hun i sommer fyldte 3 år) og jeg har derfor valgt, at de mere praktiske gaver vi tilfalde baby c’s ønskeseddel denne jul. Han er trods alt fuldstændig ligeglad.
Baby c skal derfor have det fine We Do Wood bord af os i julegave. Han fik stolen i dåbsgave og både t og jeg synes det er oplagt at give ham det smukke bord som den første julegave. Herudover kommer der bl.a. til at være flere praktiske ønsker såsom sengerand, juniorsengetøj og en smule aktivitetslegetøj på ønskesedlen. Lille f derimod skal have lov til at give den los i Barbie og plastik denne jul. Normalt afskyer jeg ”grimt” og ”ligegyldigt” legetøj som jeg ved bare vil blive parkeret i en kasse og aldrig blive fundet frem igen. Men, hun er virkelig begyndt at interessere sig for Barbieuniverset og ser meget op til de større piger som leger med LEGO Friends – og derfor kommer der selvfølgelig til at være en del af dette på hendes ønskeseddel til familien. Selv tror jeg at vi vil udvide hendes bObles samling og har også et fint dukkehus fra Ferm Living i kikkerten.Ingen kommentarer:

Send en kommentar