tirsdag den 19. november 2013

Itas Album - Julegave Guide

 December nærmer sig, og derfor må jeg hellere få nogle flere julegave idéer på banen. Denne gang er det Anita fra Itas Album der deler inspiration. Anita har Karla og Bonus datteren Frederikke. Hun er arkitekt og krea nørd, og rigtig sød. Tjek hendes ønsker ud!


Hvad hedder din blog og hvad skriver du om?
Jeg blogger på Itas Album; som indeholder et godt og alsidigt mix af kreativitet, drømme, interiør, design, opskrifter, inspiration - og ikke mindst glimt fra min hverdag med kæresten, Krudtuglen og Bonus.

Hvor gamle er dine børn, og hvilket køn? 
Karla alias krudtuglen er 2 ½ og min bonusdatter, Frederikke fylder snart 8.

Hvad er den bedste julegave de har fået? 
Karla fik sidste år Krokodillen fra Bobles. Den har været - og er stadig et kæmpe hit; til at klatre på, hoppe ned fra, sidde på og bygge huler med…

Frederikke fik et par rulleskøjter, som hun har brugt rigtig meget.

Hvad er den bedste praktiske julegave de har fået?
Udover tøj, har pigerne har generelt ikke fået praktiske gaver, men Frederikke er nået en alder, hvor ting til værelset vægter højt.

Hvilket legetøj optager dem lige nu?
Karla er meget meget glad for at lege med sine dukker, som pusles og slæbes med overalt. Derudover er hendes legekøkken (som er arvet fra storesøster) et kæmpe hit, og hun laver gerne mad og serverer kaffe til os.

Hvordan vil du beskrive dine børn?
Karla er den vilde krudtugle som elsker at tumle, hvorimod Frederikke er den kreative eftertænksomme, som elsker at tegne og læse bøger.

Nævn gerne 3 gaver du overvejer at give til dine børn i år.  
Karla:

Frederikke:Ingen kommentarer:

Send en kommentar