onsdag den 13. november 2013

Inspiration til et stor-drengeværelse

Manglen på inspiration ift. drenge her i blogland er relativ stor. Pigerne regerer og deres mødre inspirerer, men... når man nu har en stor(og stadig lidt lille) knægt, og ved at der findes andre drengemødre derude, tænkte jeg at det kunne være meget hyggeligt med lidt drenge stuff igen!

Jeg blev inspireret til at finde ting til store børnehave/start skole drenge, fordi søde Signe er ved at finde på indretning til F's værelse. Som nogen måske ved, så deler mine unger stadig værelse, og jeg kan derfor ikke udleve mine drømme om at give A et fint drengeværelse... endnu.

Jeg synes ikke at man behøver at gå beserk i blå og grøn, men et splat af grøn, gul og rød er ret fint hist og her. Og selvom jeg synes at fuldstændig stilrene, super enkle værelser kan være pæne, så synes jeg altså at et børneværelse bør have farver! Et børneværelse skal rumme kreativitet, leg og fantasi og skal inspirere barnet til nye idéer og udvikling. Det er synd hvis det bliver for koldt og klinisk. Dermed ikke sagt at alt på denne collage skal med, men måske lidt af det?! 

Hvad synes I?

Jeg synes selv at især Star Wars printene er super seje, samt Lampen fra Normann Cph - den minder om molekyler! Og så har jeg selv lige købet et designletters krus som skal bruges som tuschholder på A's skrivebord, ret fint synes jeg.

Der kunne også snildt have været en cool plakat med TinTin, eller den slags med, da en eventyrer som ham passer fedt ind i looket,


1 kommentar:

  1. Oh yes, vi er ikke mange drengemødre her i blogland. Vi må stå sammen! ;)

    SvarSlet