søndag den 10. november 2013

Børnefilm som du også kan se!

Jeg er en sucker for Disney! Virkelig. Hele min barndom var jeg overbevist om at jeg skulle være animator, men holdt ikke tegnetalentet ved lige. Jeg elsker dog stadig både de tegnede og computeranimerede film. 

De bedste film er dem der rører en, også selv om man er voksen. Og det synes jeg bestemt at filmen "OP" gør. Kender i den? Den er simpelthen så smuk, sjov og fin. Alt efter hvor gammel børn er når de ser den, får de noget forskelligt ud af fortællingen.  Smuk er den!En anden film som man sagtens kan se med sine unger er "Ratatouille". Jeg savner altid Paris når jeg ser den, og tager mig selv i at sidde og grine med over de danske stemmer, som f.eks. Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro og Jonas Schmidt. Den er så fin og detaljeret, og køkkenet på Gusteaus er det fineste køkken, med et væld af detaljer.

Hvilke film ser i med jeres børn?!


2 kommentarer:

 1. Vi startet et "projekt" her for et stykke tid siden, som hed "Disney Classiscs" - en flott måde at starte med Disneyfilmerne på;)

  Det blir "selvfølgelig" lidt andre filmer også, vi er feks meget glad for ice age og madagascar - men prøver at opretholde det med disneyfilmerne..

  Lillepikens favorittfilm til nå er Snehvide, men egentlig hitter "alle" dem der har en prinsesse i;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gode ved Disney Classics er jo også, at der altid er en god morale ved historien, og så er de bare så fint lavet i forhold til de nyere tegnefilm.

   Selvfølgelig er prinsesser et hit! Ha ha, her synes knægten dog at Snehvide er ret uhyggelig! Omvendt synes han ikke at Skønheden og Udyret er uhyggelig... det giver ikke altid mening;)

   Slet