søndag den 27. oktober 2013

Så starter Via Marias Julegave Guide 2013


Via Marias Julegave Guide 2013.
Guiden er ment som en hjælp til forældre derude, som nogle gange har svært ved at finde på, eller ikke aner hvad de skal give til deres børn til jul. Guiden er ikke ment som en guide til "I er dårlige forældre hvis I ikke køber 100 gaver!", men som en guide hvor man kan blive inspireret til at finde nogle gaver der vil bringe glæde længe... forhåbentligt.

For mig personligt har jeg det sådan, at jeg rigtig gerne vil give mine børn nogle gaver som gør dem glade indeni(intet pres at lægge på mig selv!). Derfor er det som oftest ikke praktiske gaver de får. Men måske andre derude, har brug for idéer til begge dele. Jeg har samlet en masse skønne bloggere, som alle støtter op om mit lille projekt og gerne vil bidrage med deres idéer. 
Jeg har stillet dem nogle spørgsmål, som jeg håber vil hjælpe Jer som læsere til at finde ud af hvordan deres børn er. Jeg synes nemlig det har meget at sige i forhold til gaver, om man har en stille dreng og en vild pige og hvilken alder de har. Indtil videre favner svarene både drenge og piger i aldersgruppen 0-6år, men nu må vi se hvad det ender med.

Og ja, jeg starter nu! Jeg har mange deltagere som jeg ønsker at sprede ud over flere uger, og nogle læsere vil gerne begynde at tænke gaver nu, andre køber i sidste øjeblik:)

Jeg håber at I vil følge med, og selv vil deltage med Jeres idéer til juelgaver. 

Den første blogger vi skal høre fra er skønne Signe fra bloggen Copenhagen Kiddo, som er mor til både en Folke og Vega:)Hvad hedder din blog og hvad skriver du om?
Jeg skriver på Copenhagen Kiddo om vores familieliv og derudover om en masse børnetøj.

Hvor gamle er dine børn, dreng/pige? 
Jeg har en pige der bliver 4 år i november og en dreng der bliver 6 år i december.

Hvad er den bedste julegave de har fået? En gave som er blevet leget med igen og igen.
For min drengs vedkommende har det helt klart været hans Lego Ninjago, som han har leget med utallige gange. Han finder på alle mulige eventyr med figurerne og lever sig virkelig ind i legen. Den seneste tid er han også blevet super sej til at skille tingene ad og bygge nye selvopfundne figurer. Det kan jeg ret godt lide.

Det har været lidt sværere at fange min pige. Men indtil nu har hun været ret glad for sit IKEA-køkken, hvilket har været praktisk, for så har hun kunnet ønske sig tilbehør til køkkenet til jul. Her på det sidste har hun taget nogle julegaver rem som hun fik sidste år. Både My Little Pony og en Barbiehest. Det har hun leget meget med de sidste par måneder. Og det er så sjovt at høre hende opfinde små samtaler mellem hestene.


Hvad er den bedste praktiske julegave de har fået? 
De har desværre ikke fået praktiske julegaver. Bedsteforældrene vil hellere give dem legetøj. Måske fordi julegavebudgettet i familien ikke er så voldsomt stort. Vi gav dog selv vores dreng en hjemmebygget juniorseng i fødselsdags/julegave for to år siden. Det var et hit.

Hvilket legetøj optager dem lige nu?
Min dreng har lige fået en Power Rangers Megablocks-figur, som han er fuldstændig optaget af. Han har knap nok tid til at lægge sig til at sove fordi den er så spændende.

Hvordan vil du beskrive dine børn? 
Min dreng er utrolig tænksom og og tager alt meget nært. Men sammen med det følger også omtanke for andre, og han er virkelig omsorgsfuld overfor sine venner og sin familie.

Min pige er mere vild, ekstremt fjollet og lidt højtråbende. Hun bliver dog ret genert, når vi er ude hos folk, hun ikke kender. Så man skal altså lige vinde hendes tillid, før hun viser hvem hun er.
Hun elsker at se Backyardigans på Netflix, og kan næsten ikke holde sig fra det. Det kobler hun af med i ulvetimen om eftermiddagen.

Nævn 3 gaver du overvejer at give til dine børn i år. 

Til min pige:
·         Lyssværd
·         Høretelefoner med lydkontro til børnl. Vi har haft et par som var fantastiske, men de er gået i stykker, og er virkelig uundværlige

Til min dreng:
·         Power Rangers Megablocks
·         Lyssværd
·         Lego Chima


Tusind tak til Signe for at deltage!6 kommentarer:

 1. Det var så lidt :) Jeg synes det er en skøn ide, du har fundet på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Signe, og tak fordi du vil være med. Jeg håber at folk får nogle gode idéer!

   Slet
 2. Ihh, det er hyggeligt at læse med <3

  SvarSlet
 3. Super god ide!! Glæder mig til der forhåbentlig kommer noget for de lidt mindre børn også, da det jo er der vi er nu ;)

  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Det gør der bestemt Anne! Blandt andet fra Cand.mor, Golden Ghetto, og jeg selv. Og så håber jeg jo, at man kan få nogle idéer ud fra hvad andres børn har leget meget med, og måske købe noget som ikke kan bruges lige nu, men måske om et par måneder og laaang tid frem:)

  SvarSlet