lørdag den 5. oktober 2013

På besøg hos MarMar - SS14

I torsdags var jeg henne og besøge MarMar til et fint lille event, sammen med mine fellow mommy-bloggers.

Det var et fint lille setting i deres lokaler i Vanløse, hvor blomster og sommertøj fint matchede hinanden.

Der var så mange fine varer som jeg glæder mig til kommer i butikkerne til foråret - faktisk så lignede tøjet næsten en bland-selv buffet af pastelfarvede skumfiduser med et drys af leo. Virkelig smukt.


Jeg fik talt en masse med Marlene der er designer og indehaver af MarMar. Hun er rigtig sød og passioneret, og ikke mindst dygtig til sit arbejde. Vi fik en god snak om drengetøj og selve produktionen af tøjet, hvilket er meget spændende at høre om.

Vi fik også en snak om den nye MarMar webshop, som er blevet opgraderet og meget nemmere at bruge.
Alfons & Co lå fint stablet på bordet. Måske I kan gætte hvilke andre bloggere der også var der? ;)Smuk, smuk kjole til de store piger - ren Betty Draper! Og et sejt lyn til drengene.Jeg har et had/kærlighedsforhold til leo - Det meste kan jeg lide, og nogle gange får jeg bare for meget, men prøv nu at se den lyse leo MarMar har lavet til sommer! Sååå fin.Jeg tænker sommerhus og højt græs når jeg ser alle tingene, og ærgrer mig lidt over at sommeren er forbi.

Vi var så heldige at modtage et item fra aw13 kollektionen, og vi var flere der faldt over samme skønne kjole (I wonder why;)). Den er så fin i farven til Karlas brune øjne, og tænker at det kunne være en god julekjole måske. Men den viser jeg i et andet indlæg;)

6 kommentarer:

 1. Så fine farver, må være spændende at se det før alle andre...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt. Tænkte også på dig da jeg kørte af Husumvej;)

   Slet
 2. Åhh hvor er det nogle skønne billeder Maria!
  Er super ked af at jeg ikke kunne komme, der er nu engang lidt langt mellem Aarhus og Kbh. Ævs. Men det ser helt fantastisk ud og jeg kan da godt se at jeg endnu engang kommer til at købe mig fattig i MarMar til næste forår. Det er lige til at spise!
  Deres nye print til romper-dragten (2. sidste billede) er super fint - Agnes skal helt sikkert tilbringe en del af sommeren 2014 i sådan en :)

  /Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ville være en lige lovlig lang tur, desværre. Er også ret vild med romperen, ved bare ikke hvor praktisk den er til en tumlig... men smuk er den! Striber, lys leo, prikker og sarte basis bodys - så skønt!

   Slet
 3. Efter min mening laver MarMar utrolig fint og stilsikkert tøj. Så jeg er sikker på at næste sæson også bliver smuk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så fint og brugbart fordi det kan mixes med meget andet. Glæder mig allerede til at det lander!

   Slet