onsdag den 30. oktober 2013

Momo Abe Vækkeur

A har været så heldig at få lov til at teste det sjove Abe Momo vækkeur. En fin lille fætter af et ur, som kan bruges som søvntræner til mindre børn og som vækkeur til de større.
A kan ikke klokken endnu, men prøver ihærdigt at forstå begrebet "Tid". Jeg tænkte derfor at sådan et lille ur kunne være et godt supplement til at forstå dette. Momo har nemlig åbne øjne om dagen, når man så går i seng trykker man på en knap(og siger godnat) og så lukker momo sine øjne. 
Så kan man sætte uret til en alarm, og når den starter, åbner Momo sine øjne og hvis man vil, kan en svag junglelyd høres.

Det er altså en rigtig fin lille abe!

A siger godnat hver aften, og har nærmest lavet sit eget lille ritual med at lukke Momos øjne. 
Han kan sagtens sove hele natten igennem, men hvis man har et mindre barn som har svært ved at finde ud af nat og dag, så tror jeg faktisk at uret kan være en hjælp, hvor man kan sige " Det er nat, se Momo sover også" eller noget i den retning. Nu er det jo oveni, på vej til at blive mørkere og mørkere, og dag og aften begrebet glider sammen. Vi har allerede svært ved at forklare at det ikke er nat, bare fordi det bliver mørkt kl.17. Andre der har udfordringer med dette?

Uret kan købes hos Mammashop og kan måske være en god ide til en julegave? Og så fås det selvfølgelig også i en mere tøset udgave;)


Indlægget er sponsoreret


Ingen kommentarer:

Send en kommentar