tirsdag den 29. oktober 2013

Kähler Botanica urtepotter

Herhjemme er vi fans af det meste som Kähler laver, og ejer også en ting eller to;) Nu er samlingen blevet udvidet, for vi har været så heldige at blive forkælet med et par af Kählers nye Botanica Urtepotter.
Som med alt andet Kähler, rammer farverne perfekt ind i tidens trend, og der er som altid flere farver og størrelser at vælge imellem.
De to potter vi har, er de største i samlingen, og de er faktisk ret store! Vi bor i et lille hus, så måske jeg skulle ønske mig en af de små potter(eller et større hus!).

Jeg er ret vild med den petroleums blå potte, men jeg har bare endnu ikke fundet den plante der ser flottest ud i potten, derfor måtte min kløverblomst stå lidt dybt i den;) Til gengæld er kløverens flotte dybe lilla farve rigtig flot til den blå farve.Det lave plantefad er også ret så stort, men har den fineste form. Jeg synes sukulenterne passer perfekt i farven. Hvis jeg havde haft et stort køkken f.eks. ville jeg have plantet krydderurter i den og sat den i køkkenet, kunne det ikke være fint?Hvad synes I om Kählers nye Botanica Urtepotter?

Hvis I kan lide dem, så hold øje med bloggen;)


Indlægget er sponsoreret.

4 kommentarer:

 1. De er SÅ flotte i farven, I like :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænkte nok at du ville kunne lide dem;) Så hold øje med bloggen... (cliffhanger;))

   Slet
 2. Jeg syntes de er så smukke og er faktisk vild med at de er lidt store :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis man har en dejlig masse plads, synes jeg bestemt også at det er fedt at de har lidt volumen:)

   Slet