mandag den 21. oktober 2013

Hverdagsglimt - efterår

Efteråret er over os, og vi har nydt det gode vejr de sidste par weekender. At vejret så er vådt og trist idag, kan man godt helt glemme når man kigger på billeder fra den sidste måned. 

Vi har brugt en del søndage på gåture(løbeture for manden) i Dyrehaven. Vi fik set på kronhjorte (spot en hjort!) og A fik reddet på en pony for første gang. Det var et hit, for den var vældig sød og hed Stewart! Vi fik selvfølgelig også set verdens største containerskib som næsten gik i et med den blå hinmmel.


Og så har K været så heldig at få denne über skønne Dahlia Kjole fra MarMar, da jeg var henne og se deres ss14 kollektion. Den er i merinould og har det fineste hulmønster. Den står virkelig godt til hendes brune øjne.
Efteråret kræver også Halloween græskar foran hoveddøren, og A synes at de skulle være meget uhyggelige i år! Vi lavede et klassisk græskar, og en lidt anden udgave med spøgelseshus, flagermus osv. Det var som altid hyggeligt at lave, om man er til Halloween eller ej;)Og intet efterår uden bagværk! Igår forsøgte jeg mig med et kanelbrød istedet for traditionelle kanelsnegle. Det blev ganske godt, selvom det blev lidt mørkt på toppen. 
Skulle man mon lægge opskriften på bloggen?


3 kommentarer:

 1. Skønt med skovtur og Halloween-hygge - jeg fik også kanelbrød i weekenden, det er bare et evigt hit.

  - Anne

  SvarSlet
 2. Skønne billeder, og sikke en fin kjole Karla er blevet forkælet med. Du er da i øvrigt kanon til græskar udskæring!

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder. Der er intet som en god tur i skoven. :) Sikke en lækker kjole Karla har fået.

  Vi holdt os til et helt traditionelt græskar, men jeg er da også noget imponeret over jeres udskæring.

  SvarSlet