onsdag den 16. oktober 2013

Disney tribute - 90år

Idag fylder Walt Disney koncernen 90år!

Og jeg er fan. Evig fan af de fine streger og skønne historier.

Jeg opdrager mine børn med ordentlige tegnefilm fra Disneys gode år (også de nye gode film). Jeg synes dog det er ærgerligt, så grimt alt det moderne crap er blevet(lyder jeg gammel?) omend det er god underholdning for børnene at se Disney Junior og faktisk også er "edutainment"...

Nå, men tilbage til filmene uden for meget larm. 
Uden for meget tale. 
Bare den gode fortælling og den fine streg.

Til ære for den fine runde fødselsdag, har jeg lavet en lille Disney tribute igennem børnetøj!
Størstedelen er fra skønne, skønne Atsuyo et Akiko, som er evigt blødt og fint som en slags kanvas til stregen. Herhjemme kan du bl.a. finde A&A hos Smaahjerter.dk eller hos Astas.

Og ja, jeg ved godt at Peter Plys stregen jo ikke er original Disney, men derimod E.H. Shepard, meeen Disneys fortolkning af bamsen i "Klassikeren Peter Plys" er genial.... intet mindre! Og bør ses af ALLE! Måden bamsen springer fra side til side, arhmen altså!

Enkelte Tee's er fra Kid Collective et australsk mærke som har lavet et samarbejde med Disney, det er der kommet nogle enkelte fine ting ud af.


3 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig i din Disney nostalgi - jeg føler mig så gammel når jeg spøger om der ikke også er 'rigtige' tegnefilm i Disney Sjov ;)
  Karla er ret glad for især Peter Plys, og hun har også et par fine tees fra A&A ...

  SvarSlet
  Svar
  1. A er sjovt nok også gladest for kortfilmene i Disney Sjov, men det var hans mor også... så glad at jeg lavede en samling på vhs, ha ha... ville være animator som barn!

   A&A er virkelig skønne! Vi har også et par tee's, og de er bare smør bløde og holder fint i vask.

   Slet
 2. Hihihi, du har fuldstændigt ret. Jeg er IKKE god til nogle af de dersens moderne tegnefilm, der foregår i et afsindigt tempo, med alt for høje lyde og dårlig streg (ja, jeg lyder muligvis også gammel, men det er virkelig det jeg tænker nogle gange...) :-)

  SvarSlet