onsdag den 30. oktober 2013

Børnebøger til en nysgerrig snart 5årig

Jeg elsker børnebøger, og jeg elsker at min søn kan lide at få læst bøger. Vi gør det dog for sjældent lige for tiden, og bogen er erstattet med lydbøger til at falde i søvn på.

Men vi må på den igen. Og når man har en snart 5 årig der er meget nysgerrig på videbegærlig, er disse bøger lige i målgruppen.

Så vil man måske sige at han er for stor til Pixi bøger og for lille til Danmarks Historier for børn, men det tror jeg faktisk ikke. For Pixierne er alfabet bøger, og vi taler meget om bogstaver for tiden. Og han elsker gode historier om riddere og vikinger... så hvorfor ikke lidt danmarks historie?

Jeg ved i hvert fald med sikkerhed at han skal have et billedatlas, en 3D bog (gerne om jorden) og Alt om rummet (næsten).

Oveni er vi fans af Jacob Martin Strid. Vi har 3 af hans fantastiske bøger, og Mustafas Kiosk måtte gerne ende her. Derudover skulle Spøgelser i Rundetårn også være god...Kender I 3D bøgerne? De er super flotte at læse i og man får meget viden.
Se 3D bogen om havet her:


En bog om ham her ville også være et hit tror jeg, og så er det jo en bog som han selv kan sidde med;)Til sidst vil jeg gerne anbefale en bog til iPad, som hedder "Oscar og Olivia og Snotdragen". 
Den er så fint illustreret!

iPhone Screenshot 2

iPhone Screenshot 3

Har I nogle boganbefalinger?!


4 kommentarer:

 1. Det er dejligt med bogglade børn. Tak for fin inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt! Og det er hyggeligt at læse for dem, og opleve deres indlevelse eller tankevirksomhed omkring det de får at vide.

   Slet
 2. Folke ELSKER havet, så den der 3D-bog kunne være en rigtig god fødselsdagsgave:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var da en god idé så! Den er virkelig så fin IRL.

   Slet