søndag den 29. september 2013

Ren Samvittighed

Hvis ungerne skal have det bedste af det bedste - rene og giftfri øko produkter, så bør man gå et smut i Purebaby. Især til nyfødte og babyer har de et stort udvalg, men også til de større børn har de nogle gode valg. Jeg har altid været glad for deres lille hyggelige butik i Willemosegade på Østerbro, så slå et smut forbi hvis du er i nærheden - Der er masser af god shopping i området.

Vi var så heldige at have et gavekort til Purebaby som skulle bruges, og da min yngste jo ikke er såååå baby'et mere(måske kun lidt;)), så gik jagten ind for at finde noget skønt til både A og K.

Til A havde vi et lækkert babysengesæt fra Vivatex, men da K er ved at bruge juniordynen mere og mere, så måtte vi jo have det i de fine rosastriber i junior størrelse istedet.Er det ikke fint? Det passer perfekt til hendes fine junoseng fordi det er lidt Old School i looket.
Du kan se farvevarianterne her: Vivatex Junior sengetøj

En ekstra bonus er, at du lige nu kan få sengetøjet med 20% hvis du bruger deres Facebook kode: FB39!!!
Men skynd dig, tilbuddet gælder ikke så længe, til gengæld er der altid gode tilbud hvis du følger med på deres facebookside;)

Men det skal jo ikke altid være K der bliver forkælet, så vi fandt også et produkt de begge allerede har haft meget glæde af!Earth Friendly Baby Skumbad med kamille duft! Jeg siger Jer, ungerne er vilde med det. Det skummer rigtig flot og duften er diskret. Badet bliver bare endnu sjovere herhjemme og moderen kom vist også liiiiige til at tage et skumbad;) Hvis man kun bader i et babybadekar, så er der til mange bade, men hvis man skal fylde et helt badekar, så kan det godt være at det ryger lidt hurtigt;) Men lækkert er det i hvert fald og man kan også få det i lavendel duft.

Hvilken luksus byder I jeres børn?1 kommentar:

  1. Hvor ser det hyggeligt ud i Karlas seng <3 Og boblerne er bare fantastiske!!

    SvarSlet