søndag den 29. september 2013

Granny's House - en anbefaling!

Da Karla skulle døbes valgte vi at holde det ude. Vi ville ikke, som til A's barnedåb, stå med det hele selv, vi ville meget hellere slippe tøjlerne og bare nyde.

Det valgte vi at gøre på Grannys House i Søborg.


Grannys er en lille bager/konditori med café i baglokalerne, med plads til alle slags mennesker. Indretningen er hyggelig i caféen, med vamsede lænestole og gamle borde, og i det tilstødende telt er der farverige borde og stole. I teltet er der trægulv og der er rigeligt varmt også til årstiden.Det bedste er næsten, at børn er velkomne. Der er endda indrettet et lille børnehjørne med lyserødt fjernsyn, legetøj og lænestol til amning, og udenfor i gården er der sandkasse og havestole.Deres kager og bagerbrød er fantastisk, og det er deres brunch bestemt også. Til Karlas barnedåb fik vi brunch og bagefter serverede vi specialøl og sodavand.

Igår skulle vi så til brunch der, da min venindes søn skulle døbes.
Forældrene havde synes det var så hyggeligt sidst da K blev døbt, at de valgte at gøre os kunsten efter.
Og det var mindst ligeså hyggeligt at være gæst denne gang!

Til K's barnedåb havde vi lavet små kreaposer til at aktivere ungerne lidt, men igår var "klientellet" lidt ældre(=skolebørn) og moderen havde derfor sørget for ansigtsmaling tl børnene. Et kæmpe hit!
Selv for drengene. Det var en af tøserne fra Zoo der var blevet hyret til at male, og hun var drøn god og super hurtig!
Det er bare så fint, når der er sørget for lidt til ungerne!Samtidig var det storesøsters 6års fødselsdag og hun fik den fineste kage med Hello Kitty på!
Da det jo er et konditori, var der også garanti for at det var en god kage. Jeg er normalt ikke til lagkager, men denne her havde chokolademousse hvor du kunne smage MASSER af god chokolade i, og hinbærmousse, som du heller ikke var i tvivl om, var lavet af hindbær(og ikke bare en klat marmelade). Det var en kæmpe kage, som snildt kan konkurrere med La Glace f.eks.


Hvis I bor i Kbh eller omegn og skal bruge et utraditionelt og afslappet feststed, så tjek det ud, eller læg et smut forbi og køb et stykke wienerbrød eller bestil en glutenfri lagkage! ;)

Og til bonus info! Så vidt jeg ved, ser det ud til at Grannys åbner i Torvehallerne imorgen mandag!!! Så smut forbi og oplev hyggen.


4 kommentarer:

 1. Det ser godt nok hyggeligt ud - tak for anbefalingen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggeligt og rigtig lækkert. Meget afslappet.

   Slet
 2. <3 Grannys!
  Mindst 1 besøg om måneden...
  Lidt dyr affære, men der er bare så hyggeligt og det smager sååå godt!!!

  SvarSlet