lørdag den 21. september 2013

Efterår

Det står lidt sløvt til med indlæg for tiden. Den har stået på travlhed(af den ikke så sjove slags, måske tangerende til stress..) og barn syg. Ikke den bedste uge.

Men humøret kan løftes lidt når jeg ser på min nye uldfrakke fra COS. Jeg elsker simpelthen det mærke!
På billedet er den grøn, men min er navy og passer derfor fantastisk til næsten alt i garderoben. Det er mest en overgangsfrakke, selvom den er 100% uld, så er den ikke foret. Men pyt, for den passer i mine øjne perfekt til pæne støvler(drømmer stadig om Chelsea støvlerne fra Angulus) og for den sags skyld også fantastisk til sneakers! Yeah!

Mit uldhalstørklæde i leo fra Malene Birger går også smukt til, og så kan jeg jo drømme lidt om resten hvis jeg havde et pengetræ...

Bukser: By Malene Birger // T-shirt: American Vintage (Bedste T-shirts!) // Vamset Dip dye sweater: Rabens Saloner // Pink ørestikker: Scherning // Rivet ørestikker: Stina A // Nike Air Pegasus +30 iD


Og så har jeg altså forelsket mig i endnu et par sneakers...
Jeg så dem på expo'en til Powerade Halvmarathon i sidste uge(nej, det var kun min mand der løb;)) og jeg synes de er top fede! Jeg bliver nødt til at se dem igen.

Jeg så dem i auberginefarvede, og det fedeste er , at leoprintet er et reflekslag der lyser op i mørke. De hedder vist nok Nike LunarGlide  + 5. De er så fede, faktisk også i den armygrønne som her på billedet.


Hvad drømmer du om til efterårgarderoben?2 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne ting du har fundet Maria, de der sneakers er for lækre!
  Til gengæld lyder det ikke som en rar uge. Jeg håber det bliver bedre. Er det fordi det er svært a få skiftende vagter til at hænge sammen med familielivet,eller hvrdan?
  Kram til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er skønne ik?!
   Skiftende vagter, fuldt hus på work, hårdtarbejdende mand og sygt barn - ikke den bedste kombi.

   Slet