mandag den 12. august 2013

Wheat

På CIFF Kids messen i sidste uge var der især en stand der fangede mit øje. Ikke kun fordi den var dobbelt så stor som de fleste andre stande, men fordi der var en hyggelig og indbydende stemning og søde Julie og dygtige Charlotte tog pænt imod en.Det var altid gode Wheat's stand. Og hold nu fast en masse tøj at kigge på! Både til drenge og piger.

Næste års spring/summer kollektion er inspireret af The American 1960's. 60'er cirkus, MadMen og ikke mindst Sandy fra Grease. Dette skinner tydeligt igennem på farverne og humøret på tøjet. Wheat er efter min mening aldrig for dystert, for voksent og for melankolsk i sin fremtoning, men altid tro mod dem der bærer tøjet - børnene!

Jeg synes det lille campingprint var ret sjovt, da mine forældre ejer en vintage campingvogn(en graziella), som ser næsten sådan ud. Og fisken var simpelthen bare så  fin, så den måtte også med.De snart klassiske fine stjerneprint kommer igen i frisk pink/neon, og tylskørterne er også at finde. Derudover kommer bolschestriberne også stærkt igen, både på tøjet, men også overtøjet hvilket fungerer godt især til drengene. Desuden var der også det fineste næste Liberty lignende blomsterprint at finde.

Hvis jeg havde en stor pige, skulle hun uden tvivl eje den stribede kjole. den var simpelthen så lækker og sommerlig, og den blev også vist på årets trendshow. Og som vist hos flere andre bloggere, var dette fine maritime print, så sødt til en baby dreng. Måske sammen med noget fra emma och malena?


Og så har jeg lige opdaget Wheats overtøj for denne vinter, og hold nu op det er fint! Virkelig lækker kvalitet og fede farver. Det kræver et indlæg for sig selv om ikke så længe:)

1 kommentar:

  1. Jeg er også stor Wheat fan, af præcis samme årsag; det er til børn og foregiver ikke at de skal være små voksne. Vi har haft deres sommerjakke, som vi ef utrolig glade for :) Glæder mig til at se vinterkollektionen, mangler nemlig en vinterjakke til Karla...

    SvarSlet