søndag den 25. august 2013

Norlie AW13 - med fokus på drengene!

I torsdags var jeg inviteret til Launch af Norlies AW kollektion sammen med en lille håndfuld andre bloggere.

Vi mødtes på Café Elefanten ved Carlsberg, hvor vi blev taget pænt imod med lækker brunch og et fint oplæg omkring tankerne bag denne kollektion. Der blev vist moodboards og snakket om anvendelighed.


Det blev ret hurtigt tydeligt for mig at Norlie har taget et kæmpe spring på drengesiden. Sussie, som selv er drengemor, er kommet til, og vi havde en god snak om, at et godt brand ikke bare matcher sin drengekollektion til pigekollektionen, men lader den skille sig ud og lader drenge være drenge.


Før har meget af Norlies drengetøj simpelthen været for tuttenuttet og pænt til min smag, og det er rart at se at rå detaljer og tanker om hvordan drengetøj bruges er blevet vendt og drejet under designprocessen. Eksempelvis har de i årets AW kollektion inkluderet t-shirts, hvilket ikke er helt dumt når man ved hvordan drenge gerne vil have lag på, så de kan smide lidt af tøjet efter vild og varm leg. Baby drengetøjet var også rigtig fint. Stadig med klassisk blå rib, men også med print på bodys og fine, fine rå savlesmækker i skovmandstern. 


En af mine klare favoritter er årets termojakke, super cool og streetsmart, og meget anvendelig som overgangsjakke.Også sweatshirts og sweatpants var inddraget i kollektionen, hvilet er meget atypisk Norlie, men som sagt er super fint og et frisk pust.

Det lækre snit som blev brugt til babydrengenes denimbukser i SS13 kollektionen går igen i AW, men er denne gang brugt til en tyk mørkegrå jersey buks. De lysegrå babysweatpants er også super fede og jeg ville personligt sagtens kunne bruge begge bukser til K også.Til sidst har drengene også fået en cap/hue, hvilket jeg ved fra min knægt, var et kæmpe hit sidste år. Der havde vi en fra et andet mærke, og det var rart at se et lidt mere "stor-drenget" look, end den evige elefanthue.


Pigernes kollektion var uden tvivl også rigtig fin. Dejlig feminin som altid, og med fine farver som karrygul og koral til at supplere de grå toner og varme kvaliteter. Ud over deres altid fine pointelle basics, var der tilføjet det blødeste prikkede jogginssæt som også kunne fås i body og heldragt. Det var enten rosa med grå prikker, eller grå med neon pink prikker. Virkelig fint.


Den navyfarvede basic tee med fjerprint, var smørblød og printet var nærmest rosaguld, men meget diskret. De Mitsi Libertyprint lignende bukser, er super fine sat sammen med cardis eller basics, og jeg er sikker på at K skal have et par. Desværre er jeg i tvivl om hvorledes den smukke karrygule farve vil klæde K og andre meget lyse børn, men smuk er den!


Dette sæt er jeg helt skudt i! De små tweed bloomers med navy strømpebukser og den smukke ultra bløde cardi, er virkelig et yndigt look til små piger. Til bonus info er bloomersne blevet større i lårvidde, hvilket vi her på matriklen er MEGET glade for. I sommers havde vi et par, som K simpelthen ikke kunne være i, øv. Men Norlie kender til problemet og har forbedret dem både i lår og livvidde, så de ikke skulle være for stramme.


Og apropos stramt... Nederdelen her er også virkelig fin, og selvom det ikke falder i alles smag med en elastik linning, synes jeg at det er virkelig rart til små bløde piger med runde babymaver. 

Der var meget, meget mere skønt at se på, men jeg synes I selv skal smutte til åbent hus eller holde en værtindeaften, for I bliver ikke skuffede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar