fredag den 30. august 2013

Lidt nyt - det lugter af efterår

Jeg elsker efterårsfarver og alle de lækre kvaliteter der hører efteråret til, og jeg er derfor lige lovlig begejstret for det nyeste tøj der er flyttet ind på matriklen.

Lillemusen var så heldig at modtage denne smukke sag til Norlie eventet - blød og smuk, og varm når kulden rammer.Og prøv nu at se her! Bærfarvet regntøj fra Ticket to Heaven, arhmen altså jeg er solgt. Ikke lilla, ikke pink, ikke rosa - men lækker bærkulør (hvad hedder den farve mon?!).


Samtidig fandt jeg de über smukke bukser fra Mini A Ture som jeg spottede her! Og så har Bakito by Magasin begået en lille smuk genistreg i form af deres nye print. I love <3 Det går perfekt med den bordeaux farvede trøje fra H&M, hvor de fine små strikluffer også er fra.


Og så er de evigt gode chinos fra H&M også i hus, sammen med et par fede trøjer. Er I klar over hvor stort et hit sådan et "Jack Skelleton"-agtig hovede er? Min knægt glæææææder sig til Halloween;)


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, de er så fede. Perfekt mix af grå og glimmer til de kolde dage. Selvom de er ret tynde, men så må der bare en ulden fætter indenunder:)

   Slet
 2. Jeg er også helt vild med bukserne - og den cardigan ser noget så blød og lækker ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det gode ved efteråret, de mere afdæmpede farver og lune kvaliteter;)

   Slet