fredag den 23. august 2013

Jeg har fået klager...

Ja det er sandt. Tøj klager! Fra ungernes mormor og farmor. De synes det er så svært at købe tøj til især Karla, at de helst lader være.

Det synes jeg jo er enormt ærgerligt, og især fordi jeg ikke kan forstå at det er svært at forstå min børnetøjsstil;) Og dog... jo, jeg kan ikke lide lyserød, men det er jo den der hæslige "tillykke det blev en pige"-lyserød der findes i H&M og på hospitals kioskens hylder. Alle mulige douche toner af rosa er super smukke, selv endda visse pink nuancer. Det skal bare ikke kun være pink, pink, pink.

Og lilla, jo bevares! Jeg har dog fået lidt for meget af pædagog-lilla og foretrækker igen de støvede toner.

Og så er jeg jo en sucker for blå og grå til piger! Jeg kan rigtig godt lide farver til børn, bare det ikke bliver for meget.
For tiden synes jeg f.eks. at de røde sko er sååå fine, fordi de er kitch uden at være for meget.

Jeg har derfor lavet en collage som hermed er deidikeret til de kære bedsteforældre, som jeg håber forklarer det jeg synes er smukt. Den er selvfølgelig inspireret af efterårets nuancer;)Måske er der nogle af Jer kære læsere der kan sætte ord på stilen?

Jeg tænker selv at det er feminint, afslappet/bekvemt, med et twist af lidt råt.

Jeg elsker kontraster både til voksne og børn, og synes de lidt mere rå kjoler, sweatshirts osv er så fine til piger, men det kræver at barnet har hår på hovedet til at skabe den feminine kontrast til de rå tøj. Så længe K ikke nødvendigvis ligner en pige(det synes jeg dog), så venter jeg med det mere unisexede tøj.
Men en kontrast som den fine runde krave på en denimskjorte, er da det sødeste.

Jeg glææææder mig dog til at kunne give K sløjfer i håret  og små hårbøjler på, og jeg elsker små tullesko til piger, men indtil videre må K (læs jeg!) undvære.

Nu må I ikke tro at jeg bare forventer at mormor og farmor går ud og køber kun de mærker jeg kan lide, nej, jeg er ikke en børnemode diktator, jeg håber bare at det måske kan forklare stilen, når nu de ligefrem klager over ikke at forstå det, men gerne vil vide hvad jeg kan lide;)
Og bare rolig, jeg har sagt til dem, at de jo bare kan købe det de har lyst til, men det gør de altså ikke!

Andre hvis bedsteforældre ikke køber børnetøj til poderne?


8 kommentarer:

 1. Skøn collage, med lækre farver. Jeg tror faktisk at min ville ligne din ret meget, hvis jeg skulle lave en. Jeg lurer lidt på den stribet kjole med de gule kanter. Ved du hvor den er fra?
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lena. Kjolen er fra Petit Bateau og fås bl.a. hos Lille Figaro http://www.lillefigaro.dk/product/petit-bateau-stripe-dress-11966/

   Slet
 2. Kan godt lide dit lille kryds. Ikke H&M's Bambi, men den mere raffinerede :)
  D har faktisk heller ikke fået så super meget tøj af sine bedsteforældre (men til gengæld EN MASSE andet). Forleden kom min mor dog med den lækreste lille langærmede t-shirt fra Petit Bateau. Mor var glad :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja det er fint ikke? Jeg er i tøjfascist, og A har da også et par Batman bluser, men de er faktisk fint lavet! Kan dog ikke fordrage disneyprint fra masseproduktion. Men hvis K fortsætter sin drengede bane(leger med biler, bolde, og legesværd, samt siger Bang! Og doing!) så er det vidst intet problem.
   Det skal heller ikke tages som en klage over dem! Nej, ungerne får også andre ting, men når de nu gerne VIL give tøj, men bare ikke gør det, så må jeg jo tage dem i hånden og hjælpe dem på vej;)

   Slet
 3. Haha hvor er det et fint indlæg. Jeg kan nikke meget genkendende til det hele. Men mine forældre kom til et punkt, hvor de var trætte af ikke at kunne give børnene nyt tøj. Så som du sikkert har set, så har børnene tit t-shirts på fra H&M med bil/tegneserie/superhelte-print all over :) Og de er som regel købt af bedsteforældrene som jeg mistæner lidt for at ville provokere mig. Men dem om det :) Børnene bliver super glade for dem, og det er trods alt dem der skal gå i tøjet og ikke mig.
  Men superfin collage, som har meget af det, som også er på vores tøj-ønskeseddel :) God weekend søde Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. H&M laver faktisk nogle ok print til drengene synes jeg, men jeg tror ikke engang at det er de printede ting mormor og farmor selv ville vælge, men mere de "almindelige" trøjer. A blev også ovenud lykkelig da jeg købte ham en batman trøje (sort i sort;)), men han er altså også rimelig ligeglad med om jeg vælger tøj eller ej. Han er glad for sin gorilla trøje fra Soft Gallery, som jo er det fedeste print/broderi EVER! ha ha.
   Håber også at du har dig en god weekend søde Signe!

   Slet
 4. Jeg kan godt lide den Bambi med kryds over ;-) haha! Det kunne da være SÅ meget værre fra H&M jo!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da til at forstå ikke? ;) ha ha. Tror faktisk eksemplet er fra en disney store, men det er jo heller ikke noget problem endnu, da tøsen ingen præferencer har... kun moderen;)

   Slet