søndag den 11. august 2013

Gro & em - ciff kids ss14

Torsdag og fredag tilbragte jeg som sagt på CIFF Kids messen sammen med en lille gruppe bloggere, og en hel masse spændende børnetøjsmærker. Jeg fik hilst på en masse søde mennesker og gramset på en masse lækert tøj og fik et godt indblik i, hvad næste år bringer.

Jeg opdagede også et par nye mærker herunder em - emma och malena som lavede det herligste maritime print, som gav mig skærgårds fornemmelser. Dejligt at finde et brand i lækker kvalitet som også havde noget fint til drengene. Jeg synes simpelthen at makrelprintet er SÅ fedt og farverne er helt perfekte, uden at det bliver for pænt og tuttenuttet.

Det fine tøj kan allerede købes på em's hjemmeside, her : em, og tjek også deres Ellen kjolePippi trøje i Navy, og deres Pippi strik i hue og halstørklæde.

Et andet brand som jeg har haft bekendtskab af i form af de smukke velour bukser, er Gro!

Et fint lille brand med masser til både drenge og piger. Jeg er selv overordentlig glad for deres bukser, men de laver også nogle ret så fine nederdele til piger og fede sweatshirts til drenge.

Næste år bringer fine farver hos Gro, såsom grå, gul(en rigtig flot gul!), pink og støvet blå.
Nu kan man dog allerede finde det smukke efterårstøj fra Gro, hvor jeg har udset mig disse Bukser til Karla og denne Sweatshirt til Albert, og der er meget, meget mere at finde på deres på deres webshop.

Jeg må indrømme at jeg, som mange andre, har tendens til at falde for alt tøsetøjet, men jeg lover at der kommer flere fede sager til drengene i de næste par indlæg!
Blandt andet så jeg lækre sager hos både Soft Gallery, Wheat, Angulus, Naturino, Mini a Ture og Sofie Schnoor.

Så - stay tuned!

8 kommentarer:

 1. Hehe er det makreller? Jeg har skrevet sild (indsæt gerne rødmende smiley)

  SvarSlet
 2. Hehe, jeg tænkte på det som sardiner :)

  Rigtig hyggeligt at møde dig, Maria! Og vi er rørende enige om, at Emma & Malena var en favorit på CIFF.

  SvarSlet
 3. Ha ha, jeg er ikke fiskekender, og forstår ikke alt svensk, men jeg tænker at når der står "Makrill", så er det makrel;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du var vist bare den gode blogger, der lavede sin research :)

   Slet
 4. Självklart är det makrill Maria :) Tack för ditt fina inlägg! Mvh Therese (emma och malena)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Therese! Det er så fint jeres tøj:)

   Slet
  2. Selv tak Therese! Det er så fint jeres tøj:)

   Slet
 5. Nøj jeg glæder mig til at skulle købe Gro tøj til vores lille pige næste forår... Elsker deres "harems" sweat bukser... Og elsker gul, så det bliver spændende at se...

  SvarSlet