fredag den 30. august 2013

FUB aw13

Jeg har glædet mig til at se hvad FUB ville bringe denne sæson, og nu lander det meget snart i butikkerne, og der er som altid masser af blød strik at glæde sig til.De klassiske farver grå, beige, brun, rød og navy går igen, og derudover suppleres der med isblå, lys gul og grøn - inspireret af en kold efterårs skov.

Selvom det for nogle virker en smule flippet, skal man gøre sig den tjeneste at tjekke tøjet ud. Deres uld er simpelthen smørblødt. A hader uld fordi det kradser, men FUB kan han altid have på. Det skal lige siges at selv cashmere synes han kradser!!! Skøre barn.


FUB er varmt, tykt og blødt og deres babyitems er musthaves der kan gå i arv. FUB's stærkeste side, er nemlig at meget af tøjet er rimelig unisex. En rødstribet trøje at snildt bruges af både drenge og piger. Jeg vil faktisk gå så langt at sige, at det er et af de eneste mærker der besidder denne evne.

Selvfølgelig er der visse items som henvender sig til det ene eller det andet køn, f.eks. det nye skønne miniskirt som er perfekt især til de små piger hvor en nederdel ikke må være i vejen.

Her er nogle af mine yndlings items fra den nye kollektion.


Smuk, smuk kjole og miniskirt i navy - som jeg ville elske at K havde! Fantastiske overalls til bebser og de altid varme bukser som holder formen, no matter what!Jeg er også HELT skudt i det nye mønsterstrik, det er såååå fint! Røde striber til K, og den super gode sømandsstrik må gerne finde vej til ungerne igen i år.

Kender I FUB? Og hvad synes I om det?2 kommentarer:

  1. Elsker FUB køber det i Marmalade i Århus den skønneste lille butik super lækkert tøj og skøn forretning

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er så lækkert! Jeg køber det i Barnlil på Frederiksberg. Altid hyggeligt med små spændende butikker.

      Slet