onsdag den 21. august 2013

Côte d'azur!

Vi har tilbragt den sidste uge ved Guldkysten - og det var så fantastisk!
Vi boede i en lille by der hed Théoule sur Mer, som lå i en lille bugt 10km udenfor Cannes. Det var det smukkeste sted, med den skønneste udsigt og jeg vil egentlig bare gerne tilbage med det samme. Det var 30 grader + hele ugen, vandet var varmt, poolen og roséen kølig og maden fantastisk. Jeg ville jo simpelthen gøre hvad som helst, for at få et sted at købe ind som i det store Geant Casino, hvis I kender det. Der var rækker med delikatesser, grønt, fisk... ALT! Et heaven hvis man kan lide at lave mad.

Hver morgen bragede solen ind af vores vinduer på balkonen og vi kunne se nede på de kæmpe store yachts der lå i bugten. Ugen blev også brugt på at køre til et par gamle byer, bl.a. Gourdon der ligger på toppen af et bjerg - der var laaangt ned, men så smukt.

Vi var også en tur i Marineland i Antibes for at se på spækhuggere, og indrømmet... det var min idé. Jeg er så fascineret af de dyr, men A tabte også underkæben af ren fascination, fedt synes moderen;)

Sjovt nok har flere af billederne her, søde sager som motiv, men det var faktisk mest pga. selve motivet (yeah right! Men jo, det var det faktisk), for er det ikke fint?! Selv de tomme flaskekasser er fine, på en lille havn ved middelhavet;)Og det her var de "små" yachts... taget lige før et lille tordenvejr, der tog det værste af varmen.


To banditter.Min morgenudsigt fra lejlighedens 1 balkon(der var tre, én på hver etage;))


Min øjesten.


Pæne kasser, he he.


Den lokale by.


Macarons - what's not to like?!


Fransk nougat.


Lidt af hvert.


Pinochio.


Læg mærke til melodierne - så fedt.


 Og de er også mine øjesten!


Candyshop!


Find Holger - Gourdon, en lille bjergby.


Smukke, smukke dyr!

5 kommentarer:

 1. Åh, hvor ser det smukt og hyggeligt ud. Den tur kan jeg godt være misundelig på! :D

  SvarSlet
 2. Sikke nogle smukke og stemningsfyldte billeder <3
  E L S K E R frankrig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak smukke! Jeg er også crazy in love, især med Théoule...

   Slet
 3. Det er virkelig nogle skønne billeder, Maria!

  SvarSlet