søndag den 11. august 2013

Børnetøjs cravings, part I.Der er visse ting man ser på sådan en messe, som man tænker at man bare MÅ eje. Man craver det! Men da god kvailtet og design også er lig med en lidt højere pris, ender det måske med bare at være ønsker. For med en sygeplejerske løn, er det ikke store fisk der trækkes i land.

Men hvis jeg nu bare kunne vælge.... ja så ville det virkelig, VIRKELIG blive svært!
Jeg er simpelthen skudt i hele Soft Gallerys kollektion. BÅDE til piger og drenge.

Jeg viser ikke close up's på de forskellige styles fra kollektionen, men den indeholder de fedeste prints i form af noget der minder om penselstrøg, stedmoderblomster, pustefrø, leoprint, dyr og is. Og så har de den lækreste bløde kvalitet på Tee's til drenge, og hold nu fast....

Deres babykollektion er blevet udvidet og indeholder nu ikke kun bodys, heldragter og leggins, men også små kjoler og t-shirts! Yay!

Farverne og detaljerne var drømmende og subtile(ikke et ord jeg bruger ofte!) og jeg havde lyst til at danse en lille sejrsdans da jeg så det.
Endvidere talte jeg også med skønne Amalie om, at de havde fået ny producent i forhold til deres vliseline de bruger på bagsiden af deres broderier, så det skulle også være blevet bedre(vi har haft problemer med at det falder af).


Jeg er virkelig glad for at se en kollektion hvor drengesiden er mindst lige så stærk som pigernes, og hvis man som jeg, er helt tosset med f.eks. deres Gorilla print kan jeg godt love at der fine ting i vente.

3 kommentarer:

  1. Ih ja, der var mange skønne ting i deres kollektion. Men du har helt ret. På vores sygeplejerskeløn (og snart min SU), så bliver meget af det på ønskesedlen :) Men jeg håber der bliver råd til en enkelt style eller to.

    SvarSlet