søndag den 7. juli 2013

Zara kids- og min besættelse af blå

Jeg har åbenbart ikke helt kunne ryste det af mig... drengefarverne altså! Jeg elsker blå, ISÆR til piger! Og jeg har en stærk tendens til altid at gribe fat i netop det blå pigetøj. Det skal ikke være drenget, men yndigt bare i BLÅ. Er det så oveni mixet med blomster eller prikker, så er det virkelig skønt i mine øjne. Jeg er dog ved at lære at falde for forskellige nuancer af lyserød, men det må jeg fortælle om i et andet indlæg.

Og jeg, som ellers troede at jeg var rimelig med på børnemoden, er gået glip af noget...
Jeg (dvs. mine børn) har ikke ejet et eneste item fra Zara Kids, men efter at have set hvad de bringer i deres nye kollektion og hvad de har på udsalg, ja så er jeg altså solgt. Jeg synes det er så fint!

Jeg går dog meget op i ordentligt fodtøj til mine børn, og jeg ville nok ikke købe de ellers bedårende sko til en lille pige, før ungen var mere end habil til at gå;) Og så ville det stadig være "pyntesko", men fine er de!Og for at det hele ikke kun skal være for tøser, har jeg også fundet nogle fede drenge styles, dog ikke kun blå;)

Det hele kan findes på ZARA's hjemmeside.3 kommentarer:

 1. Det er ærgerligt at der ikke er en Zara lige rundt om hjørnet fra os, for der er fine ting imellem. Jeg skal vist lure lidt på webshoppen.

  Quiltejakken jeg har syet til Ingrid er også blå med blomster. Det er nemlig rigtig fint med blåt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt syyyyg med quiltejakken, og jeg glæder mig virkelig til at se Ingrids, for det er så fint det stof du har vist. Du har ikke vist den færdige jakke endnu vel?

   Slet
  2. Nej, den blev først færdig i mandags. Men jeg har taget billeder af den, og skal have lavet et indlæg med det. Det er nemlig det blå stof med roserne på, som jeg har vist på IG. :)

   Jakken fra Zara har dog en yderst rimelig pris, og det er da en hel del nemmere end at sy en. :)

   Slet