fredag den 19. juli 2013

Mini A Ture AW13 Sneak Peak

Hele ugen er gået med den sidste rest ferie af denne omgang og forberedelser til Karlas 1års fødselsdag igår. Det skal der nok komme et indlæg om;)

Og selvom vejret jo faktisk viser sig fra en ret flot side(og næste uge skulle blive hedebølge lignende tilstande), så er det da ikke af vejen med et lille Sneak Peak på hvad der venter os lige rundt om hjørnet.

Mini A Ture er et af mine yndlings mærker indenfor børnetøj. De formår først og fremmest at lave rigtig godt overtøj, som er klassisk og praktisk på samme tid, men formår også at forny de klassiske modeller med nye farver og print i ny og næ(i år bliver det prikker og tern!).

Deres tøj er af høj kvalitet og holder farverne flot efter mange vaske, og så er de uendelig gode til at lave tøj der klæder børn! Ikke klæder dem ud, og tøj der ikke larmer mere end børnene selv. Det vil sige, at de i mine øjne, laver tøj som ikke "tager fokus" væk fra barnet, men som fremhæver barnets bedste sider. Det kan Mamma her godt lide;)

På efterårs kollektionen i år har de taget de fineste billeder inspireret af H.C. Andersens eventyr, men man kan stadig se at det er helt almindeligt tøj - det er ret bedårende, se her!

Synes de stribede bukser den lille pige har på, er så fine sammen med tunikaen og Angulus'erne(som jeg vil tro det er)!

Skønne unger!

De er også et af de få mærker der er stærke på både drenge og pige siden, og det synes jeg ikke der er mange der er!

Da Karla jo er sommerbarn, og voksede stærkt de første par måneder, måtte vi faktisk investere i 3 forskellige flyverdragter!!! Vi fandt dem alle fra Mini A Ture og var ret glade for dem. Det var bl.a. den brune og den lilla, især den lilla var vi ret glade for pga knap og lynlås lukningen, og jeg kan godt forstå at Mini A Ture fortsætter med disse modeller!
Vi har desuden været meget glade for vores babyanorakker til A og hans vinterjakker af navnet Walter, og hvis han ikke kan passe den fra sidste år, så skal han sikkert have en ny igen;)
Det gode ved modellerne er også at de har drenge og pige navne, for sidste år havde Magasin hvor vi købte jakke, købt en masse pige jakker i armygrøn som de forsøgte at sælge os som drengejakke (med rynk på lommer og ryg/Marion hed den), det var simpelthen så skørt. En af ekspedienterne sagde, "Jamen så har vi jo næsten kun pige overtøj!", øhhh ja! Ikke smart;)


Hvad synes I om det I ser?!

2 kommentarer:

  1. Vi er også glade for Mini A Ture. Især deres overtøj, som vi har haft i både anorakker, jakker og flyverdragter :) Min favorit på billeder er da helt klart de stribede tullebukser. Jeg håber de kommer op i str 4 år :)

    SvarSlet