søndag den 14. juli 2013

Kitchen4Kids Give Away!

A er blevet glad for at hjælpe til i køkkenet når vi laver mad, og han vil allerhelst gerne lave nogle af de ting vi gør, dvs. skære og skrælle. Desværre har vi ikke de mest børnevenlige knive, så det har været begrænset hvad han har fået lov til på den front.

Men vi har været så heldige at få lov at anmelde en KiddiKutter kniv og et WMF sæt fra Kitchen4Kids, så derfor fik A muligheden for virkelig at prøve lidt af det "seje" i køkkenet.

Jeg havde på fornemmelsen at KiddiKutteren ville fungere bedst for A, men det viste sig faktisk at være Haj-kniven fra WMF sættet.

Hajen er skarp men har til gengæld et fint skaft med "finner" som virker som bagstopper for fingrene. Hajen kunne både skære agurk og jordbær, dog fandt A det sjovest at skære jordbærene i fine små stykker.KiddiKutteren klarede det ikke så godt mod en hård agurk, men var derimod rigtig god som mini-brødsav! Hurra for selv at kunne halvere hjemmebagte boller!

Skrælleren var A ikke så glad for at bruge, han kunne ikke rigtig finde ud af hvordan man holdt bedst på den, og blev bange for at skrælle ind i fingeren. Så dér er en almindelig skræller måske bedre?!Det var et hit at få lov til at prøve, og A havde meget svært ved at forstå at man ikke kunne tage knive med i børnehave og vise dem frem efter ferien:)


Da sommerferien jo er over os, og da vejret har været fantastisk det sidste stykke tid, fik Kitchen4Kids lyst til at glæde en af mine super søde læsere, med en Give Away fra deres Is-mejeri!

Der er mange fantastiske ting at vælge imellem, og vinderen får lov at vælge én gave til max.160kr.
Det kunne f.eks. være nogle af nedenstående ting:)
Det eneste man skal gøre for at være med i Give Away'en er: • Og så skal I skrive her, hvilke retter I bedst kan lide at lave med jeres børn og hvordan I inddrager dem i madlavningen


For at følge på bloglovin, så brug link eller det lille plus-ikon i øverste højre hjørne. 

HUSK at skrive dit navn eller blog på bloglovin, så jeg kan se at du følger bloggen,
 og HUSK at skrive navn og evt. emailadresse her i kommentarfeltet, så jeg kan kontakte dig hvis du vinder!

Konkurrencen slutter tirsdag d.23.juli kl.20.00!18 kommentarer:

 1. Super fin webshop.

  Min datter er kun 2 år, så hun er ikke så meget med endnu, men hun hjælper med at skære agurk, tomat og andre "bløde" grønsager. Så vi laver oftest salater sammen. Dog hjælper hun også med at røre når der laves sauce eller lasagne skal samles. Men vi venter med de "hårde" grønsager til hun er lidt større og motorikken er lidt bedre. Men det bedste vi har gjort er at købe en skarp kniv til hende - hun har endnu ikke skåret sig - det hele går jo let.

  Jeg følger via bloglovin

  Trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 2. det ville være lækkert at vinde,mine børn elsker at lave salat,snitte grøntsager,bage kager,lasagne,pizza. :)
  pia sroka
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Dem ville børnebørnene have stor gavn af, da de elsker at hjælpe i køkkenet.

  SvarSlet
 4. Hello!
  I like your works! You are very smart! congrats!
  I want to play with you, please enter my name...
  bloglovin: sabo eva

  Kornel son two and a half years.
  It helps in the kitchen.
  Best used as a raising loves going to the gym, tear, with flour.

  http://lapappilon.blogspot.com/
  lapappilon@gmail.com

  with love

  Hugs
  Eva

  SvarSlet
 5. Herhjemme elsker pigerne, når de kan hjælpe med at bage kage, og allerhelst banankage, som er ynglings kagen;) Lillesøster på 20 mdr. er ikke så meget med endnu, men storesøster på 5 år elsker at lave pasta og kødsovs:)

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 6. Mine 2 yngste børn elsker at hjælpe med den daglige madlavning - og specielt at snitte salat og grøntsager :-) Men ellers bare at røre rundt i en gryde får dem til at føle, at det er dem, som har lavet alt maden - og det er jo herligt, at de så gerne vil hjælpe.
  De 2 store drenge er mere til at bage kage og boller ;-)
  Og en favorit ved dem alle 4, er også at bage pizza og pølsehorn.
  Pia Damgaard
  piaogjan@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Min søn er ikke kommet ud endnu. Han har termin om 5 dage, men jeg har da planer om, at han skal hjælpe i køkkenet, når han kan. Jeg har selv gode minder fra min barndom med at hjælpe i køkkenet. Det jeg selv husker bedst er at lave vaniljekranse med min mor og lave frikadeller med min far. :)

  Mvh
  Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 8. min mindste på halvandet er ikke så meget med endnu men hun forsøger sig med at skære peberfrugter og agurk og lign. men det er vist det meste der bliver spist inden det når middagsbordet ;) den store på 3½ elsker at være med og bager både boller og kager, laver forskellig aftensmad. især hjemmelavet pizza er et hit for så kan begge unger nemt være med :)

  /sandra, sandravarn@gmail.com

  ps super med anmeldelsen for vi har tænkt at købe kiddicutteren men måske hajkniven var bedre? det må jeg lige overveje :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes personligt at hajkniven var bedst!

   Slet
 9. Uhh så lækkert ;-)

  Louise på 3 år villle elske at kunne få lov at hjælpe til i køkkenet ;-)
  Indtil nu har der Best været bagning hun har hjulpet i.

  God sommer
  Bettinalissa
  Bettinalissa@gmail.com

  SvarSlet
 10. Mine børn kan bedst lide at hjælpe til, når det drejer sig som kage haha :) Men efter vi har fået en Fresh Express maskine, så insisterer de på at deltage, så udover kage, må det være råkost der er deres favoritret, når de skal hjælpe til.

  Og så kom jeg egentlig også forbi din blog for at sige tak for dine altid søde kommentarer. Det er så rart at få lidt respons, på det man skriver :)

  SvarSlet
 11. Lækre sager! En god kniv til barn er bare det aller beste!
  Her i hus hjelper lillepiken som oftest med i en eller annen form, som oftest med å hjelpe å kutte grønnsaker. Hun er også riktig glad i å lage knekkebrød og pizza - det er så morsomt å måle opp ting;)
  Trine Vindheim
  trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 12. Vi elsker at bage kage (r) sammen :) og min store dreng på 3 år - vejer af , pisker og slå æg ud. Har er så glad og stolt over at det er ham der har bagt kage , når vi efterfølgende sætter tænderne i herlighederne.

  Eva// eva_vejlstrup@hotmail.com

  SvarSlet
 13. bagning er klart en af yndlingsretterne. der er ikke noget bedre end en bolledej mellem hænderne og så følge hele processen skridt for skridt:)
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 14. Hello,

  I would like to play.:)
  Your game is on my sidebar,on the right,move the blog please.:)
  http://petite-armoire.blogspot.com/
  betikarauski@gmail.com

  All the best.:)
  Bernadett

  I have a 4 and a half year old little girl.She loves to prepare her dinner alone...And to help me make cakes...
  BL : Petite Armoire

  SvarSlet
 15. Jeg har 3 piger, de to største har hver deres maddag i ugen, hvor jeg selvfølgelig hjælper til. Så elsker jeg også at bage og det hjælper de alle sammen med til bare en ad gangen så går det bedst.
  briananette@gmail.com

  God sommer :-)

  SvarSlet