søndag den 14. juli 2013

Frilandsmuseet.

Efter vi havde været på brandmuseum i onsdags, tog vi på Frilandsmuseet der også er gratis!

A synes det var super sjovt at se på de gamle huse, gå ind og ud af dørene, op på lofterne, se hvordan man boede i Emil fra Lønnebergs tid og prøve at ride på en hest(koster 25kr).

Vi nød at være ude i den friske luft og lade A "få lang line" og bare lade ham udforske den gamle "verden på landet". Faktisk synes vi også at de var lidt sjovt at læse hvor husene havde stået rundt omkring i landet, og hvem der havde boet der.

Og til moderens store glæde var museums butikken også ganske fin, med de fedeste vintage design plakater, fedt legetøj og strikkemønstre:) Nok at kigge på for moderen, men svært for knægten at se bort fra det lækre gammeldawsslik der også blev solgt;)

Det var en smuk og rolig tur, ahhh....


Den skæve gård kaldte vi gården på ovenstående billede! Jeg blev nærmest søsyg af at gå på de brosten og huset var vind og skævt, med små spændende døre alle vegne:)Kuk kuk!Smukke mønstre i mursten og bindingsværk.
Fine små lam man kunne klappe.
En meget smuk og idyllisk Møllergård med de fedeste gæs jeg har set i mit liv(men jeg er jo også Københavner)! Men haven var simpelthen så smukt anlagt, at jeg drømte om at få en have som så sådan ud:)

Tag et smut derud og medbring Jeres egen picnickurv, man kan sagtens få tiden til at gå. Der går faktisk også udklædte "beboere" rundt derude, så man kan støde på gamle koner og herremænd, og så er Pelle Erobreren lavet som teaterstykke derude, hvis nogen skulle have lyst til det.
Nu håber jeg ikke at det blev for kedeligt, men det kunne jo være at der var andre der havde brug for lidt ferie tips, og ikke kun billeder om børnetøj og den slags:)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar