søndag den 7. juli 2013

Ferie

Vi har skudt vores ferie igang, som i år består af... tja, ikke rigtig nogen planer! Ikke rart for et planlægger hjerte som mit. Men vi hygger os. Ugen har stået på at komme ned i gear SAMMEN, det kræver altså lidt lige at komme på samme bølgelængde alle 4, når nu vores hverdag normalt ser anderledes ud.

Det ved jeg ikke om I kender?

Jeg undskylder for billedernes kvalitet, de er taget med telefonen.

Vi startede ugen med en tur til Østerbro. Et tur på tårnlegepladsen med frokost, et smut forbi min brors butik, en hurtig tur i Normann Copenhagen og så liiiige forbi Hviid's Is (Som jo nok er Kbh's bedste is!)

Midt på ugen tog vi så et smut til Freerslev for at plukke jordbær. Det er ikke noget vi har prøvet før, men det var super hyggeligt, og hold nu op de smager godt(og var billige). 
Stedet kan varmt anbefales, og vi tager snart derop igen og plukker jordbær OG hindbær... og alt det andet gode;)
Ja og så sluttede vi lige ugen af med masser af solskin hos mormor og morfar. Så begynder det at minde lidt om noget;) Ahhh....
Altid et hit for A at køre en lille tur i morfars MG og moderen her, slapper altid af sit barndomshjem;)

2 kommentarer:

 1. Det ser nu altså også rigtig hyggeligt ud med "ingen planer". Vi har til gengæld fået lavet alt for mange planer, så jeg næsten er helt stresset over det på forkant. Det er også dumt - selvom det er gode planer...

  Sikke en fin veteranbil. Jeg kan godt forstå den er et hit.

  Jeg er SÅ meget nødt til at smage en is fra Hviid næste gang jeg er i Cph. De ser virkelig lækre ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, for mange planer er heller ikke godt. Eller jo, som du siger, når man ligesom er i dem, men ikke ved tanken om dem!

   De is er fantastiske!

   Slet