mandag den 8. juli 2013

Cirkus Summarum

Hvis I er blandt de heldige der, ligesom os, har billetter til Cirkus Summarum, så glæd Jer!
Det var første år vi var af sted, og det var simpelthen så hyggeligt og super sjovt og underholdende - også for de voksne!

Alle A's største idoler var med, og set-uppet var så flot. Fantastisk måde at bruge en sommereftermiddag! Jeg tænker dog at man skal være min. 3 år for at få mest ud af det. Der var nogle små poder på 2 år med rundt omkring, og de virkede for små. Både til alt det fis og tju bang der var, men også fordi de simpelthen ikke kunne sidde stille så længe(det varer trods alt ca. 2 timer!) og det virkede lidt forstyrrende.

Der måtte af gode grunde ikke fotograferes under forestillingen, så det blev udenfor teltet på pladsen.
2 kommentarer:

 1. Det ser altså også hyggeligt ud. :)

  Vi har billetter til uge 31, og jeg tror det bliver en fest at have Ingrid med. Hun glæder sig SÅ meget, og knuselsker Ramasjang og alle "vennerne" derfra... Faktisk glæder jeg mig også til cirkustur med hende.

  Agnes skal ikke med, da vi også synes 2 år var for lille. Jeg mener faktisk også de skriver på hjemmesiden, at de ikke anbefaler børn under 3 år at komme med.

  SvarSlet
  Svar
  1. I kan godt glæde Jer!!! Vi gik også all in, men lys-dims, slush ice og popcorn;)
   Vi så Folk og Røvere i Kardemomme By sidste år, og det var såååå kedeligt for voksne(og børn), men det her er bare så sjovt og hyggeligt. Jeg synes at man smelter helt om hjertet når man oplever sine børn være helt oppe at ringe over noget:) Vi mødte også Hr. Skæg i foråret og han er jo bare verdens sødeste mand! Det er lige før at jeg ville give ham og Rosa en kram hvis jeg så dem på gaden, for de fylder en stor, og meget positiv del af ens børns liv:)

   Tror du har ret i, at der står at de anbefaler over 3 år! De kan også sagtens vente, for de ved jo ikke rigtig hvad de går glip af!

   Slet