tirsdag den 30. juli 2013

Anugulus AW13

Her er et lille kig på hvad efteråret og vinteren bringer hos fantastiske Angulus!
Vi (læs jeg) går meget op i ordentligt fodtøj til børnene herhjemme. Det skal være behageligt, sidde ordentligt og være praktisk. At Angulus så også laver virkelig pænt fodtøj til børn er jo så bare en kæmpe bonus!

Jeg glæææder mig til at K lærer at gå, og til hun går godt nok til at få en af de mange fine modeller.
Vi starter dog altid i en tex-sål(som Angulus også laver), da det er vigtigt at barnet der skal lære at gå, ikke har for meget modstand i sålen.

Jeg har jo allerede hapset et par smukke udsalgsgodter i større størrelser fra Angulus, som du kan se her: Angulus sko fra Limonade Og røde sko er bestemt også at finde i den nye kollektion, samt både sølv og bronzefarvede sko! Dog er jeg faldet pladask for deres smukke lyng-nuancer, og synes skoene i øverste højre hjørne er bedårende!

Så vidt jeg ved er det nyt at Angulus forsøger sig med sutsko, så dem glæder jeg mig også til at se.Billeder af Angulus AW13 Kollektion venligst udlånt af Noise PR Kids.

Til drengene er Angulus også stærke med hensyn til flot design.

A har hvert år fået deres vinterstøvler med tex-membran, og har også ejet både almindelige overgangssko og sandaler derfra.

Jeg er meget glad for deres fleksible rågummisål til store børn, især om vinteren hvor det gælder om at stå fast. Det varme foer og texmembran sørger for varme og tørre fødder, og dermed glade udebørn.

Min erfaring siger, at Angulus egner sig især godt til børn med brede fødder, men der er faktisk mange forskellige modeller, så selv børn med relativ smal fod kan få glæde af dem. Da vi skulle finde de første vinterstøvler til A var det vigtigt at der var plads til en høj og buttet vrist. Vristen er ikke buttet mere, men stadig høj, og han kan derfor ikke passer modeller som den med snøren, men velcro vintermodellen er perfekt!

Hvad synes I om det i ser, er det ikke flot?!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar