torsdag den 25. juli 2013

1års fødselsdag fyldt med solskin

Karla fyldte 1år for en uge siden... 1år?! det er simpelthen ikke til at forstå. Dagen var fuld af sol og varme, og glade gæster fra familien. Vi startede dagen med morgenbrød fra bageren og balloner i loftet. Og til aften sad vi ved langbord i haven og spiste grillmad og lækre salater, og til kage fik vi min hjemmelavet chokolade pavlova med hvidchokolade og lakrids creme, bærskum og masser er selvplukkede bær! Det var næsten helt sydlandsk stemning.


Lørdag gentog vi succesen og havde inviteret venner + børn, og det var simpelthen så hyggeligt. Vejret var igen helt og aldeles fantastisk og meget varmt, menuen var næsten den samme(dog frokost byg-selv-burger) og så var dagen fuld af leg, øl, bobler. Bordet var igen pyntet flot med lyseblåternet dug, pastelfarvet engangsservice i lyserød, mint og gul, med tilhørende sugerør - virkelig fint.
Og da dagen blev til aften og folk blev hængende, fyrede vi bare op for grillen igen.
Vi afsluttede dagen med at se film på terrassen, med rosé og kagerester;)

Jeg ønsker for Karla at alle hendes fødselsdage må blive sådan!


Første smag af kage! Hun spiste.... MEGET! :)


Batman og Batman = bedste venner!


2 kommentarer:

  1. STORT tillykke med hende. Det lyder og ser helt fantastisk ud :) 1 år er bare noget helt specielt, husker min Karlas som var det i går. Fik hun mon stolen i gave af bedsteforældrene?

    SvarSlet
  2. Tak Anita! Det var også bare sådan nogle dejlige dage. Jeg synes også at det er helt specielt at blive 1 år, men det forstår A ikke helt;)
    Det endte med at stolen bare blev "et indkøb" til stuen, mormor havde allerede købt en gave(selvom hun nu gerne ville have givet den;)).

    SvarSlet