fredag den 14. juni 2013

Udsalg!!!

Jeg eeeelsker udsalg! Der er ikke noget bedre end at score det stykke tøj eller sko man har haft kig på, med gode procenter. Jeg elsker det vel at mærke kun til børn! Jeg er elendig til at finde noget til mig selv, og da de pisse-motherfucker-irriterende-lorte (sagde jeg det højt?) post graviditetskilo stadig sidder fast, så er det bare ikke sjovt at købe til sig selv. Nå, det er en helt anden historie;)

Synes selv jeg har gjort mig et par hurtige og geniale udsalgs kup. Det må være endnu en bonus ved at være på barsel!
Se lige her! Som skrevet i et andet indlæg, måtte jeg jo lige klikke et par Poppy Rose items hjem, og de er så fine. Jeg elsker virkelig den midnatsblå farve!

Nu tænker du sikkert, "hvad gemmer der sig mon i kasserne?!". Jo, jeg smuttede lige forbi Limonades butik på H.C. Ørstedsvej igår, og hvad så mine små øjne? Næsten alle sko og sandaler(Hvis det ikke var alle!) var sat ned til en fin pris. Og her snakker vi mærker som Angulus, PéPé, Galucci, Adiddas!

Jeg har siden jeg vidste at vi fik en pige, haft Angulus' små tullesko i hånden MANGE gange, og jeg har længe været dybt forelsket i den støvede blå udgave, som ikke fås særlig mange steder. Så da jeg så dem hos Limonade, måtte jeg eje dem til Karla! Og skrubben går ikke engang endnu;)

Jeg kunne heller ikke stå for de røde sko, de er da The Cutest, så de kom også med. Har selvfølgelig købt "frem i tiden", og er sikker på at de snildt kan bruges, selv hvis det når at blive efterår og vinter. Kan i lige se det? Tulleskoene med en lille uldstrømpebuks, ahmen altså! I'm in låååve!
Karla har en normal bredde, men fed lille fod, ligesom sin storebror havde, så jeg er ret sikker på at modellerne kommer til at passe på en høj(læs fed!) lille babyvrist.

Og hov, så er de her to skønsager også på vej herhjem! Fik dem til en slik;)
Marmar kjolen så jeg hos denne skønne blogger; The Junior, hvor skønne lille Lykke har den på, er hun ikke dejlig?! Og Leo kjolen taler vel for sig selv... den er fra Mads Nørgaard hvis det skulle have gået nogens næse forbi;)

3 kommentarer:

 1. Hvor har du købt Leo kjolen? Udsalg?
  Har kig på begge kjoler, men S mangler vist ikke - ØV!

  SvarSlet
 2. Jep, udsalg. Hos www.lillepot.dk. Der var vidst 40%. Mener jeg har set den billigere andre steder, men ikke i str 2år som jeg ville have:) En slik er måske så meget sagt, men synes det er en fin pris ift den normale pris.

  SvarSlet
 3. Lækkert - det er også str. 2 år jeg er på udkig efter, synes dog den er ret svær at finde :/
  Det er en rigtig fin pris du fandt den til :)

  SvarSlet