tirsdag den 18. juni 2013

Sy projekter

Udover bukserne i sweatstof som jeg viste i dette indlæg, har jeg fået kreeret lidt mere. En nederdel og et par leo bloomers.

Nederdelen er lavet fuldstændig ud fra hovedet.. Havde intet mønster, og ingen syerfaring ift. den slags, så jeg prøvede bare. Den blev ret fin synes jeg selv, men jeg flere punkter hvor jeg tænker den kunne bliver finere. Den fik dog fine detaljer med skjulte sømme osv, og jeg kan rigtig godt lide at der er godt med sving og strut i. Den blev lige tight nok i livet. Hun kan sagtens passe den, men den kan ikke komme over de tykke lår, så den må ned over hovedet, ha ha:)

Leo bloomers'ne er lavet ud fra et mønster fra Stof og stil, og de er super nemme og ret fine. Skal dog have fat i Meedom mønstret fra min mors sybog, for de er lige en tand finere tror jeg. Men skønt med et par bloomers med plads til de tykke lår og en rund lille mave.

Jeg har fået mod på mere, så det er fedt!

Leo bloomers'ne er ret fine sammen med basic cardien fra Norlie synes jeg.
13 kommentarer:

 1. Det var da en ret fin nederdel du fin improviseret. :)

  Leo og bloomers er altid et hit, og jeg er enig i at det passer perfekt til cardien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Da jeg havde syet bloomersne, blev jeg pludselig i tvivl om hvad søren hun skulle have på til. Men den kaffebrune farve er super, både til printet og til hendes øjne;)

   Slet
 2. Hvor lille Karla fin i både nederdel og bloomers. Er vild med små tykke babylår ;)

  Jeg tænker lidt at vi skal overveje en sy dag på et tidspunkt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker også små fede babylår;)

   Ja det må vi gøre! Så må du lære mig nogle af dine tricks!

   Slet
 3. Hvor er hun bare køn!
  Jeg så forresten din kommentar inde hos Manja, og det gik op for mig, at vi arbejder indenfor samme område (eller jeg har med børn at gøre FØR de kommer ud ;), men er uddannet spl) Men mon det også er samme hospital vi er på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!

   Gud hvor sjovt Signe! Ja jeg kunne jo ikke lade være at skrive, synes hele debatten er ret kompleks og ikke så lige til, at man er imod eller pro amning. Har lige skrevet et svar til nemlig, ha ha. Jeg er også spl. på neo på Herlev, og dig? Er du der eller på "Riseren" eller Hvidovre?;)

   Slet
 4. Svar
  1. Fedt. Hvad er din funktion, udfører du scanningerne?

   Slet
  2. Ja nakkefold, misdannelsesskanning, tilvækstskanninger osv.

   Slet
  3. Hvor fedt! Jeg troede at de kun brugte jordmødre til det og læger. Er du glad for det?

   Slet
  4. Ja, det er et ret godt job ;) Oprindeligt var det faktisk (udover lægerne) et sygeplejerskespeciale. Men senere hen er jordemødrene kommet til, så nu er begge faggrupper nogenlunde lige repræsenteret, tror jeg.

   Slet
 5. Nøj hvor er hun cute!!
  Lækre ting du får syet :)

  SvarSlet