lørdag den 1. juni 2013

Sweatbukser done...

Undskyld der har været lidt stille på bloggen den sidste uge! Det er dårlig stil af en nyudklækket blogger, men ugen har stået på indkøring af Karla i vuggestue. Det er gået over al forventning fra hendes side, dog har moderen både følt sig fri og amputeret på en og samme gang.

Vi starter allerede nu på indkøring så hun er fuldt kørt ind inden vores ferie som er slutningen på min barsel. Desuden har vi opdaget hvor svært det er for A, så vi er rigtig glade for at vi gør det allerede nu. Det er samme institution de går i, og den er super, men A har haft det så svært ved, at jeg har været der og kun koncentreret mig og Karla. Hvorfor var det kun hende der skulle med hjem om formiddagen osv. Det bliver en fest for dem begge, når hun kommer til at være der fast, men storebror har brug for opmærksomhed for tiden.

Nå, men et lille kreaprojekt er det da blevet til!Jeg fik lov at låne min mors Bernina i denne uge, og jeg har fået syet mit første par bukser til Karla. Synes det fungerer rigtig godt med det rød/pink Liberty til det grå glimmersweatstof, og så kunne jeg jo ikke liiiige lade være med at smide en pink piping ind(hvilket jeg aldrig har prøvet før) og modellen måtte også tilrettes en del. Men jeg synes at resultatet er blevet rigtig fint når det er første gang.


Det blomstrede Liberty hedder Ellie Ruth. Jeg kendte det godt, men har aldrig kigget rigtigt på det, før jeg så det hos søde Anita. Sådan en nederdel MÅ Karla altså også eje en dag!Hvad synes I?

Er sikker på at der vil blive lavet flere af den slags bukser her i huset:)

Husk at skynde dig at være med i min Give Away, der slutter i aften!!!
 Hep!

2 kommentarer:

 1. Wauw Maria, hvor er de altså flotte! Jeg er helt vild med lommerne i det lækre liberty stof - og piping, hvor er du altså dygtig :)
  Er det Chris modellen, jeg har nemlig også købt det, men er ikke kommet så langt endnu...
  Tak for linket og komplimenten :) Kh Anita

  SvarSlet
 2. Tak Anita, jeg er også godt tilfreds. Ja det er en Chris. Anede ikke at det var en populær model, før jeg kom hjem med mønstret og googlede det:) Kan se at der er mange der er glade for det mønster. Jeg har dog gjort lommerne større og modellen smallere.
  Er sikker på at du sagtens kan sy et par Chris'er rimelig hurtigt. Det er en rimelig nem model.

  SvarSlet