onsdag den 5. juni 2013

Soft Gallery og Lille Figaro

Idag havde jeg lige et par timer for mig selv, som jeg valgte at bruge på at besøge Lille Figaro og Petite Legarth's Pop Up Shop på Lyngby Hovedgade 57A.

Det var en rigtig fin lille shop de havde fået bikset sammen, men mange flotte tilbud. Det var skønt at få lov til at røre ved flere af stylesne, og se Sofies kreationer i skønt Liberty print i levende live.

Butikken ligger der hele juni måned, og har åbent i hverdagene fra 10-14. Så slå et smut forbi hvis du er i nærheden:)

(Undskyld kvaliteten af billederne. Taget med mobilen;))


Efter besøget i Lyngby, kørte jeg til Østerbro for at tage på Soft Gallery's lagersalg.

Jeg synes Soft Gallery laver det fineste tøj! Råt og poetisk på en gang. Priserne er dog normalt for pebrede til vores økonomi, så jeg prøver altid at finde de lidt dyre mærker på tilbud eller lagersalg. For kvaliteten er som regel også i top, når prisen er.

Der var godt nok ikke meget tilbage efter Børn I Byen medlemmerne havde rippet det hele, så desværre ingenting..., nada, zip! til baby piger, og piger i str 2år. Æv!

Til gengæld fandt jeg nogle fine sager til A. Har længe kigget på Gorillaen og Bjørnen, og da A for tiden er vild med Ulve, måtte den jo også med. Priserne var sølle 100-150kr stk.

Og så måtte jeg også lige have det fine stof net med;)


Er han ikke flot, den gamle Silver Back?!Og Grisley'en her, træder jo næsten ud af blusen, Grrr...
6 kommentarer:

 1. Ihh, det skulle jeg have vidst, overvejede nemlig at tage af sted, arbejder kun et stenkast derfra... - men tak for anbefalingen, vil bestemt kigge forbi en af de nærmeste dage.

  Lyder træls med Soft Gallery, men ja, sådan er det desværre tit med de lagersalg :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du arbejder så tæt på, så skal du bestemt gå forbi:) Der er mange fine ting. Om ikke andet kan du blive inspireret af alt det liberty der bliver solgt!

   Jeg synes generelt jeg er heldig ved de mindre lagersalg, men når Børn i Byen har været der først, kan man godt glemme det. Anede bare ikke at de havde mulighed for det denne gang. Men Albert blev jo fint begavet;)

   Slet
 2. Åh, jeg gad altså godt at komme begge steder hen! Det er jo alle rigtig lækre ting, så jeg ville nok være svært fristet.

  Jeg kan rigtig godt lide idéen bag Soft Gallery med kunstryk på T-shirts. Jeg er nemlig rigtig kræsen når det kommer til T-shirts med prints og det er meget sjældent jeg finder noget jeg kan lidt. Soft Gallery synes jeg ofte er virkelig fine, men altså også ofte lidt over budget hvad jeg ellers vil give.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også virkelig fristet i Pop Up Shoppen. Men jeg nøjedes med at kigge og gramse på det hele. Mener at der er udsalg på hjemmesiden nu, så selvfølgelig kan du ikke røre ved et først, men du kan godt få lidt del i alt det gode!

   Jeg synes der er kæmpe forskel på print til piger og drenge. Kan meget bedre tolerere print til drenge, da det bliver jævnt kedeligt med plain t-shirts og striber(ikke at det skal være molo-amok print!). Til pigerne har man jo mulighed for prikker, stjerner, glimmer, flæser und alles! Soft Gallerys print er så fint, men er også faldet pladask for Atsuyo et Akikos fine disney print. Synes dog også at visse modeller er for "voksne" og dystre/aparte til små børn, men dyrene og deres isvaffel print synes jeg er så fint!

   Slet
 3. Den gorilla er godt nok for sejt lavet.

  SvarSlet
 4. Ja, han er skøn! Gad godt at have den Gorilla hængende på min væg som en illustration!

  SvarSlet