fredag den 7. juni 2013

Poppy Rose Udsalg

Jeg venter altid spændt på udsalgets start her i juni måned, og et af de mærker jeg tjekker ofte er et af mine yndlings: Poppy Rose
Jeg venter også altid spændt på Poppy Roses Lagersalg. Dog var det blevet så stort sidst, at det var svært at finde alle de mange gode strikvarer, da der ikke var i de rigtige størrelser for os. Så da en mail for meget kort tid siden tickede ind i indboksen(læs som for 2 timer siden!), med tilbud om 50% på alt Poppy Rose, så slog jeg altså til! 

Og hvis man så finder lidt lækkert Liberty til lagersalget, så er det jo heller ikke helt dumt;)


Her er mine indkøb! Jeg ville gerne have haft noget i farven Coral Blossom til nu, men der var nærmest intet i str. 12-18mdr. Jeg måtte derfor tænke på at det skulle være noget der kunne funke i en efterår/vinter garderobe. Jeg så den navy farvede strik på sidste lagersalg og den er bare så sindssygt flot og dyb i farven, og da Karla er god i blå, måtte hun også have den med:)
Generelt er deres strikvarer, om det er bomuld eller uld, bare helt og aldeles fantastiske. Så jeg glæææder mig til at Karla får lidt mere til garderoben.

God weekend og Værs'go at shop!

(Rabatten skal skrives inden betaling: PoppyRoseSummer13)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar